Открытие охоты на пушного

Статус
Закрита.

leo201029

ветеран форуму
надійна команда
Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» користувачі мисливських угідь Вінницької області встановили наступні терміни полювання:









З 16-ої години 03 серпня до 29 грудня 2013 року: на качок (крім гоголя, черні білоокої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів), лиску, куликів (крім кулика-сороки, ходуличника, щилодзьобки, кроншнепів, чайки, лежня, дерихвостів, поручайника, крем’яшника, чорниша, перевізника, фіфі, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника), голубів (крім голуба-синяка), на гусок: сіру, білолобу велику, гуеменника.

З 16-ї години 03 серпня до 24 листопада 2013 року включно:

на перепілку.

З 05 жовтня до 24 листопада 2013 року включно:

на фазана.



Індивідуального полювання на копитних тварин:

З 01 травня до 29 грудня 2013 року включно:

на самця козулі;

З 1 серпня 2013 року до 26 січня 2014 року включно:

на самців оленя плямистого, кабана та їх молодняк, здатний до самостійного існування;

З 01 вересня 2013 року до 31 грудня 2013 року включно:

на самок оленя плямистого, козулі, кабана та їх молодняк, здатний до самостійного існування;



Колективного та облавного полювання на диких парнокопитних тварин – з 02 листопада до 29 грудня 2013 року.



З 02 листопада 2013 року до 19 січня 2014 року включно:

на зайця-русака, лисицю, вовка;

З 02 листопада 2013 року до 26 січня 2014 року включно:

на куницю лісову;



ДНЯМИ ПОЛЮВАННЯ Є:

на пернатих - субота, неділя, середа;

на копитних, куницю лісову (при індивідуальному полюванні) – усі дні тижня, а при колективному та облавному полюванні – субота та неділя;

на зайця-русака – неділя;

Денна норма відстрілу зайця-русака одним мисливцем – один заєць. Норми відстрілу лисиці не лімітовано.

Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати: гусей – 1; качок – 5; лисок – 6; куликів – 10; голубів – 10; перепілок – 15; курочок водяних – 3; норця великого – 1; пастушків – 3;



Полювання проводити за відстрільними картками з зазначенням місця та дати проведення полювання, на пернату дичину – набоями, спорядженими шротом з №9 по №3, на хутрових звірів – з №2 по №00.



Полювання в лісових угіддях на зайця-русака ЗАБОРОНИТИ.

Полювання на зайця-русака проводити тільки в польових мисливських угіддях.



Полювання на диких парнокопитних тварин, куницю лісову проводиться за ліцензіями згідно із затвердженими лімітами добування (відстрілу, відлову) диких парнокопитних та хутрових звірів у мисливський сезон 2013/2014 років та Положенням про порядок поводження із зброєю, видачі ліцензій на добування мисливських тварин та проведення полювань, затвердженого наказом Держкомлісгоспу від 02.04.2007 року № 129, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.04.2007 року за № 389/13656.



Колективне та облавне полювання на парнокопитних тварин дозволяється в складі не більше двадцяти мисливців, включаючи нагоничів.



Добування вовка та лисиці дозволяється здійснювати за наявності в мисливця ліцензії або відстрільної картки на добування інших мисливських тварин.

Добування вовка та лисиці дозволити здійснювати за наявності у мисливця ліцензії або відстрільної картки на добування інших мисливських тварин.

Відстріл вовка та лисиці не в мисливський сезон здійснюється мисливцями з дозволу Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, а в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду – з дозволу Вінницької облдержадміністрації за письмовою заявкою користувача мисливських угідь.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Ще рано про це думати. 10-го жовтня, після зборів в обл. УТМРі, я думаю, що взнаємо про сезонку та разову картки.
З пов.
 
Статус
Закрита.
Зверху