Манок на Хижака (Лисиця,Ворона,Сорока,Сойка,Грак)

Статус
Закрита.

Моховате

Новачок
Доброго Здоров’я Шановне Мисливське Братство!
Вас вітає колектив ТОВ «Моховате». Багато хто з Вас вже знайомий з нашими виробами по манку моделі «Крижень» якій був запропонований на даному сайті Сергієм Оташевим, на сам перед ми дуже вдячні всім мисливцям підтримавшим наш манок.
Сьогодні, по багатьом проханням мисливців ми маємо честь представити до Вашої уваги новий манок на Хижака моделі «Лісовин».
Манок на Хижака та Хижих птахів шкідників, а саме:
Лисиця.
Сіра Ворона.
Сорока.
Сойка.
Грак.
Манок представлений у двох варіантах: перший більш бюджетний виготовлений з деревини Дуба,Бука,Ясена або Берези просочений лаком на основі води та другий більше штучний з Ебоніту,манки укомплектовані Поліетилен - терефталатовими язичками виробництва Німеччини а також кріпильними кільцями. Звучанням манки практично не відрізняються(Ви це зможете почути на запропонованому Відео). Манок імітує крик підраненого Зайця або крик Зайченяти яке потрапило у біду, при вмілому використанні звук манка особливо з під вітряної сторони може бути почутий людиною на відстань до трьох кілометрів а про тварин і говорити не варто. Багато Європейських виробників класифікують манки таких моделей виключно для полювання на Лисицю, АЛЕ ми хочемо особливо підкреслити що цей манок дуже приваблює Птахів шкідників,це було неодноразово доведено при іспитах манка в природному середовищі. Цей манок буде дуже корисний для Бригад по знищенню шкідника в Мисливських Господарствах та при відпрацюванні праць о участі у Первинних Охот – колективах. Нажаль дана практика в багатьох колективах втратила актуальність але ніхто не заважає Вам самим наводити лад в угіддях.
Також нам була би дуже важлива Ваша думка що до конструкції манка, всі пропозиції та зауваження будуть відпрацьовані. Манок укомплектовано вже обов’язковим для наших виробів підвісом. Відправлення Нова Пошта.
Вартість манка складає:В деревині (Дуб,Бук,Ясен,Береза)-150грн.В Ебоніті-250грн.
Пропонуємо Переглянути Відео «Манок Лісовин Презентація»
Пропонуємо Переглянути Відео «Манок Лісовин Охота»
http://www.youtube.com/watch?v=zAo3K0fIn4M
Пропонуємо
Переглянути Відео «Охота на Лисицю

З Повагою, та Ні Пуху Ні Пера колектив «Моховате»
 

Вкладення

Моховате

Новачок
Дякуємо за замовлення, тим хто замовив та тим, хто важаться.
Нашу співбесіду ми хтіли розпочати з наступного. Що таке? Чи як воно полювати на Лиса(Ворону, Сороку, Сойку, Грака) з Манком ? На сам перед ця розмова стосується мисливців які вперше вирішили вполювати на Лиса та Шкідників з під манка .
Перші три(золоті) правила які треба знати мисливцеві.
1.Маскування.
2.Вітер.
3.Терпіння.
Адже починаймо:
 

vitaxa84

Новачок
Хочу приобрести манок в дереве, как оплатить? Возможно ли через карту приватбанка?
 

Моховате

Новачок
vitaxa84;88575 сказав(ла):
Хочу приобрести манок в дереве, как оплатить? Возможно ли через карту приватбанка?
Доброго здоровья.
Замовлення прийнято.(Манок"Лісовин" з деревини).
Прошу реквізити(Нової пошти №....)та П.І.Б.
Номер картки в ЛС
З Повагою,"Моховате"
 

Моховате

Новачок
Адже починаймо:

В попередньому повідомлені ми з Вами обговорили основні скажімо так золоті правила полювання на Лиса з манком, тепер давайте поговоримо про технічні аспекти, такі як спорядження,зброя місце для засідки та тонкощі самої Охоти.

1.Спорядження:

Оскільки полювання на Лиса буде проходити вже на застелених снігом угіддях ми рекомендуємо Вам обзавестись «сніговим маскхалатом на кшталт того що приведений на фото» також обов’язковим атрибутом буде маска шапка теж сніжно-білого кліру, також Вам буде необхідний прорезинений брезент розміром 1.5-2 на 2.5-3 метри(без брезенту сніг під Вами швидко почне танути і Вам це доставить суттєвий дискомфорт,згорток брезенту не займе багато місця у Вашому рюкзаку але користі буде багато)ну і не менше корисний прилад це Бінокль, цей прилад дозволить Вам най головне, «Припинити манити якщо Лис вже Вас почув!!!» (про це поговоримо пізніше, і це дуже ВАЖЛИВО).

2.Зброя та набої:

Беззаперечно нарізний карабін з оптичним прицілом набагато спростив би Вам це полювання – але давайте відходити від данини, переважна кількість мисливців користується гладко ствольною зброєю 12-16 калібрів, тож на неї і будемо розраховувати. Бували випадки коли Лис лягав і від п’ятого номеру шроту, але це випадки а в нашій з Вами справі головне не тільки вірно добути звіра а ще з най меншими стражданнями для тварини. Отже шріт №1-№0.

3.Угіддя або вибір місця полювання:

Припустимо Ви вибрали для полювання середню місцевість між Селом Полем та Лісом, на що по перше треба звернути увагу?

Зараз трошки лірики: Багато хто з нас кожен ранок отримує до поштової скриньки свіжі газети. Шановні мисливці – свіжа п’ятнична пороша це і е Вам свіжа газета надіслана від Головного Редактора Св. Хубертуса його заступника Св. Трифона відповідальна за тираж ДіанаJ. Там все чітко написано – хто,де,коли,куди та звідки!

Ви повинні вибрати таку місцевість яка в разі виходу звіра (на манок) забезпечувала Вам вільний простріл на 100-150 метрів(бажано рівнину) обзір до міста пострілу треба вибрати ще ширший 450-1000м. Це може бути Скирда соломи (золотий вибір бо це е так званий фаст - фуд для Лиса), невеличкий пагорб, або окремо стояче у полі Дерево яке за роки орання оминається та має невеличке підвищення над полем. Імпровізуйте і буде Вам мисливське щастя.

P.S. Ще раз повторимось ні хто не має на наметі когось повчати, ми просто намагаємось поділитись порадами як на нашу думку краще полювати з манком на Лиса. У наступному пості ми з Вами поговоримо про тонкощі маніння , вітер, та сам постріл. З Повагою «Моховате».

  1. PP.S. Щоб раз та назавжди потоваришувати з ВІТРОМ Вам не потрібно буде докладати багато зусиль. Зошит, олівець та звичайна запальничка допоможе Вам вивчити особливості Вашої персональною «Рози Вітрів» З Повагою «Моховате».
 

Моховате

Новачок
Перші замовлення відправлені Мисливцям.
Дякуемо та чекаемо на обгрунтовані оцінки.
Ні Пуху,Ні Пера.
З повагою,Моховате.
 

fabarm803

Мисливець
Манок отрымав, і скажу що після невеликого тренування, можливо скопіювати звук як ось нацоьму відео.
Про реальні результати пізніше.
 

vitaxa84

Новачок
Получил сегодня манок, проверил и не ожидал, что он такой громкий. Как получится в реальной обстановке отпишусь после.
 

vovcik125

Новачок
Манок отримав, задоволений, залишилось випробувати в природніх умовах. Чекаю манка на козлика!
 
Статус
Закрита.
Зверху