Малокаліберний карабін Browning SA 22LR Grade1

nuchuk

Мисливець
Продам Browning Semi-Auto .22 – малокаліберний самозарядний карабін унікальної конструкції. Реєстрація Волинська область.
Відмінна риса, що виділяє з маси – швидкознімний ствол. За лічені секунди гвинтівка розбирається на дві частини, які можуть бути покладені в будь рюкзак або сумку. Принцип дії автоматики традиційний для мілкашки – віддача вільного затвора. Вікно для екстракції гільз і рукоятка затвора розташовані знизу ствольної коробки. Це дозволяє однаково комфортно стріляти як з правого, так і лівого плеча, не боячись отримати потрапляння стріляної гільзи в обличчя. Трубчастий вбудований магазин розміщений всередині приклада і заряджається через спеціальний отвір, розташований праворуч. Кнопковий запобіжник розташований в передній частині спускової скоби.Калібр 22LR. Магазин трубчатий на 10 патронів. Стан збережений. Ціна 21000 гривень.
 

Вкладення

kov2304

Слідопит
Доброго дня. Додайте будь ласка фото написів на стволі.
 
  • Like
Reactions: BVR

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Шановний пане топікстартере!!До вас звертаються реальні покцупці,а від вас реакції нуль!!!Додаткові дані,по тому що виставили на продаж на нашому форумі,виставляються власне на форумі,а не по телефону.Попереджаю востаннє і чекаю відповіді.
 

nuchuk

Мисливець
Вписаний Browning - тому і подається як такий. От і вся правда.
 
Зверху