Кто был и есть владельцем Armsan A612 S Redline оставьте отзывы про ружье

babur

Слідопит
Встречал в нете,что данные ружья низят.Кто может опровергнуть данное утверждение?
 

роман!!!

Слідопит
Встречал в нете,что данные ружья низят.Кто может опровергнуть данное утверждение?
Особисто мені здається,що це нісенітниця. Маю Армсан Феному(не думаю,що стволи там кардинально відрізняються) і стріляє вона куди цілишся. Думаю,що це скоріше залежить від правильної вкладки і підгонки ложа.Така моя думка.
 

babur

Слідопит
А прицільна планка у вашоі Феноми низька чи висока?
 

миклован

Снайпер
Есть ли у ружья плавный спуск?
Оттяните затвор наполовину и спустите курок ,это и есть плавный спуск.От охотился три сезона,ружбай супер ,чоки на все охоты разные, патроны самокрут 28 и 32 гр.Смазка балистол всесезонка и не вытираю- стреляет!
 

миклован

Снайпер
Встречал в нете,что данные ружья низят.Кто может опровергнуть данное утверждение?
Бред полный,пристреливал свое по мишеням,бьет куда целюсь и дробью и картечью и пулей .Некоторые пишут что чеки кривые, тоже бред ,чоки промерял, я токарь, есть незначительное смещение отверстия под чок в стволе, которое на кучность и точность не влияет.
 

роман!!!

Слідопит
А прицільна планка у вашоі Феноми низька чи висока?
Добрий вечір! Маю Армсан Феному Міліта(пластик кольору оливи).Прицільна планка низька,ствол 760мм. Цей сезон буде для неї третім.Використовую по качці,зайцю,лисиці.В лісі 760 ствол і відсутність вибору першого пострілу вважаю недоліком -двухстволка зручніше(моя думка). Перед покупкою напівавтомата перечитав купу літератури і зупинився на Феномі. За весь час користування лише один" затик",коли використовував магнум поршень з патронами 32 гр.. Стріляю патронами зробленими на станку ліі +приспособа для формування конуса. Проблем з перезарядом не має. Спеціально рушницю не важив,але відчутно легша за ІЖ-27 і ХУГЛУ-104.Після двох сезонів,ну дуже, інтенсивного використання полізло резинове покриття приклада.На швидкість не впливає,але для ока не приємно.Більш мінусів не згадаю.Різкість в нормі(краща за Іжа і не гірша за Хуглу). Як на мене,занадто кучна,два сезона полював з звуженням 0,25,а на цей сезон попробую циліндр. В комплекті шло 5 чокових звужень. Висока планка(тримав в руках Хатсан товариша)здалась зручнішою,але після того,як опустив приклад регулювальною проставкою(йдуть в комплекті) Фенома лягає мені чудово.Як на мене,нормальна рушниця.Головне щоб лягла,а по механіці і зборці в мене нарікань не має.Магнумом не стріляю,тому поршень магнум не використовую,а от відсікач патронів штука зручна.Тому при виборі між 612 і Феномою не шкодую що вибрав саме Феному.
 

роман!!!

Слідопит
Хотів нписати в пп,але перепутав і вийшло в темі.Ну...:rolleyes:
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Прошу админа удалить фото.С ув
Видалив фото але правда видалю разом з вами бо ви не мисливець а ганьба. І на офіційному форумі УТМР таким як ви не місце. Ідіть на другі брако ресурси там таких як ви з радістю приймуть!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
от тепер це справді тема про рушницю!
 
Зверху