Стан хороший. 16 к. мене не лякає. Були різні старі іномарки. саме в 16 к .Это, просто "курковка", если нормальные стволы,колодка нетпрогогевшая , БЕРИТЕ. А кто сказал-что 16-й это не "феньшуйно(неделю назад узнал ,от владельца п-ав "турка". Мне-бы его возраст. С ув.
То все маркетинг, нема тих Чапель в Україні, то все, щоб виникла зацікавленість у людей...А може повинні завозитись і треба прорекламувати, щоб потім знижка булаЦікаво, а чи власників таких "Чапель" знайдеться стільки ж як і власників Аселконів, чи принаймні, на одного більше..![]()
ГеніальноТо все маркетинг, нема тих Чапель в Україні, то все, щоб виникла зацікавленість у людей...А може повинні завозитись і треба прорекламувати, щоб потім знижка булаНу хоч не німецький ТОП і то добре
![]()
Я ж і кажу, шо не німецький ТОП))))Геніально! Тільки з такими рушницями . яким сотня і більше років полюють і досі . Хоть це була сама проста модель Зауера . Так що " фірма є фірма".
![]()
" фірма є фірма".
Відома в світі модель та фірма і по нині. То напевно таки " топ". І моделі Зауера з зовнішніми курками випускались десятки років.Я ж і кажу, шо не німецький ТОП))))
А якщо серйозно, з чаплями ніколи справ не мав і нічого толкового не скажу. Але якщо стан добрий і зрозуміти порядок цін на них і те, шо за нього просять(якщо продавець не перегнув) і фінанси дозволяють, то я б узяв, бо як ви вище сказали: