Зимняя термо куртка парка Wellensteyn Jaguro

Статус
Закрита.

Vitaliy86

Зброяр
Состояние идеальное, все целое, чистое, материал плотный, утепленный, ветровлагозащитный 90% полиэстер, 10% полиамид. Подкладка: 60% полиэстер, 40% полиамид. Наполнитель: 100% полиэстер. Размер по бирке L. большемерит на XL. Цвет темно-коричневый.

Замеры: Длина по спине от воротника 83см. длина рукава от плеча 65см. ширина по низу подмышек 63см. ширина плеч 54см.

Джагуро
HDDAirTec, Zobel
Довгий і елегантний чоловічий жакет від групи одягу CityDress від Wellensteyn. Jaguro довжиною 3/4 має чотири зовнішні кишені, три кишені «Наполеон» і дві внутрішні кишені на блискавці, що робить його функціональним інструментом для організації. Він практично безшумний під час носіння та пропонує користувачеві багато можливостей для зберігання різноманітного начиння. Має теплу розрізну підкладку. У нижній частині він залишає мало шансів для прилипання бруду.

Матеріал: HDDAirTec
Міцний, але дуже легкий двошаровий нейлоновий поліестер нового покоління зі спеціальним фоновим кольором і сильно профільованою поверхнею. Залежно від напрямку погляду тканина виглядає світлішою або темнішою, створюючи величне, екстравагантне враження. Покриття оптимально захищає від бруду. Це ідеальний варіант, коли потрібен стильний, міцний матеріал, схожий на бавовну. HDDAirTec приблизно на 10% легший за HeavyTaslan. З нижньої сторони тканини дихаюче покриття, яке забезпечує вітро- та водонепроникність. Шви зварені. Матеріал можна прати в пральній машині при 30 ° C. Не підлягає хімчистці.

характеристики
2-стороння блискавка, накладні кишені, внутрішня кишеня, кишеня «Наполеон», дихаючий, водонепроникний, вітрозахисний, манжети

Цена новой 379 евро.

Цена 1850грн.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху