шось на тему Нож Гюрза Северная коронаДоброго дня допоможіть визначити виробника та вартість даного ножа
И кто бы там его клеймил???Схоже на виготовлення в місцях позбавлення волі.
Дивився цей ніж але це не той виробник, дякуюшось на тему Нож Гюрза Северная корона
Маю ножик "мейд ін з тих місць", то навіть серійний номер поставили.И кто бы там его клеймил???
То серьезное производство уже там наладилиМаю ножик "мейд ін з тих місць", то навіть серійний номер поставили.
Клинок булатОчень плохие фотографии. Покажите клеймо нормально. Клинок булат?
Дивився цей список півдня ще вчораМне кажется, то что Вы показываете - клеймо которое стала ставить мастерская после его смерти, а может у ТС просто подделка...
Можно тут поискать
И кто бы там его клеймил???
В ШИК-66, в свое время, даже катаны изготовляли!То серьезное производство уже там наладили![]()
Через эту колонию(расформирована она теперь) много народу прошло и умельцев разных было много, разношерстные ЗК были, потому может и катаны кто делал, хотя я не видел(а виделось мне изделий оттуда достаточно).., но с клеймами какими изделий не видел...В ШИК-66, в свое время, даже катаны изготовляли!
Добрий вечір тильник та больстер не знаю з чого зроблені щось схоже на срібло або мельхіорДивився цей список півдня ще вчораНема там такого клейма,нажаль! Ніж майстровий,однозначно! Скинув запит на ножові форуми,буде відповідь-відпишусь!
А тильник та больстер з чого зроблені ?
Дякую за відповідь це буде саме цей виробникАлександр Рукавишников
Ви були праві! Це рання робота Рукавішнікова! Тому клеймо дещо відрізняється від більш пізніх робіт!Теж так думаю. Ніж в його стилі. Впевнений це одна з його ранніх робіт.
Щодо Вашого питання не підкажу, але роки 3 назад його ножі продавались по 10-20 тис. російських грошей (вживані).