Допоможіть оцінити вартість рушниці.

Статус
Закрита.

ДСП&ДВП

Новачок
До того ж мегаекономний: при 12 калібрі заряд Сокола всього в 1.9 г (норма 16 калібру!), дозволяє досягнути кучності аж в 67% відсотків!
Так чим менше пороха тим більше кучність, при однаковій навісці шроту.
100% вірне твердження-при зменшенні заряду пороху (в межах розумного, для забезпечення нормального пострілу) і збереженні маси снаряду шроту-купчастість зростає. Взагалі то там мав би бути показник 87%, а не 67.
Покажіть хоча б один паспорт на рушницю радянського валового виробництва, де була б зазначена різкість бою, а ще краще рівномірність осипу? То лиш відсталі англосакси таке практикують при виготовленні дійсно штучних рушниць.
виготовлений під замовлення зі щокою на заводі
Приклади зі "щокою" виготовлялися серійно в Іжевську (ОиОХ №5 1962 р. ст.39).
Ще одне непорозуміння стосовно розміру шроту. В моєму колишньому зазначений діаметр 5, а в Вашому 3, що є нонсенс….Біда з цими паспортами…
+100. Зрозуміло, що 2/0 купчастість бою ніхто не перевіряв. А якщо врахувати, що в решті документів є інші орфографічні помилки, то уявіть які виникнуть "легенди" ще років так за 50.
 

Volker

Слідопит
Дсп, двп-Ви підвели підсумок обговорення рушниці? Процитували ..класиків..форуму? Поясніть Ваше бачення проблеми, чи то захвату темою.
 

Varjag229

Слідопит
Гарна рушниця для мисливця. З оцінкою 1000 +- 100 у.о. на даний час згоден. П.С. З власного досвіду продаж зараз майстрового німця в не гіршому стані хочуть забрати за 1000 у.о. 1100 у.о. вже вважають дорого, бо "знайомий Merkel mod. 200 придбав за 1000 у.о.".
 

Volker

Слідопит
Всим , хто брав участь у обговоренні- -дякую. За бажанням прикупити даний девайс ,звертайтесь в особисті.
 
Статус
Закрита.
Зверху