День Святого Николая

Статус
Закрита.

север

ветеран форуму
надійна команда
Всех форумчан поздравляю с зимним Николаем-здоровья, финансового благополучия, "сбыточности мечт" и "ни пуха, ни пера" на охотничьих тропах! С праздником! С ув.
 

Tavelik.58-20

Мисливець
Дякую і приєднуюсь до побажань,нехай миколай кожному під подушку принесе по пачці набоїв!)
 

Вкладення

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Дев'ятнадцятого грудня - день святого Миколая. В Україні цей великий святий став прототипом міфічної фігури Діда Мороза (Санта Клауса). Св. Миколай також відомий під іменами: Міколай, Міклаш, Йолупукі, Сейнт Ніколаус, Сантаклос, Фадер Крісмас, Пер Ноель, Сінтер Клаас.

Та передусім це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.

Ось так в ніч на 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.

Вітаю всіх Миколок, Миколайовичів, Миколаївних із святом!
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю Вас, колеги, з Днем Святого Миколая! Бажаю всім здоров"я та миру і приєднуюся до минулорічних побажань.
Слава Україні!
 

Юра 28

Мисливець
Вітаю усіх Вас з святом св.Миколая.Нехай принесе у ваші домівки затишок і тепло і найголовніше мир та спокій цілій Україні.Слава Україні.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху