Гусак на Гомельщині

канюк

Мисливець
Вітаю! Заздрю білою заздрістю. Прекрасні трофеї, шкода що в нас так неможна. З повагою
 

zavgaro

Новачок
Наскільки я був вражений добре поставленною егерьською службою та сервісним обслуговуванням. В кожному мисливському господарстві - а вони всі державні(при наймі я побував у двох)працюють будинки відпочинку мисливців , а це ліжко з чистим постілом, кухня та баня - за добу близько нашіх 50 гр., прокат профелів та чучал , приспособи для скрадків - це окремо. Егерський контроль постійний - але він необтяжуе. Егеря спостерігають та ведуть відеоз'емку з далеку ,не порушуючи процесу полювання. Із скрадка , за трофеем можна виходити тільки без рушниці, бо з рушницею - буде розцінено як полювання з підходу - а це заборонено , звідси і відеоспостереження. Обмежень добутого птаха - нема. Я вже казав , коли ми всетаки прийдемо до Європи - Білорусь буде вже нас там чекати.
 

zavgaro

Новачок
Палюем у ветковском р-не.
Понеділок утро. Летіли якось не дуже . причина,- ясная, соняшна погода . В пасмурну , а особливо в дрібний дощ летять краще.
 

Вкладення

zavgaro

Новачок
Далі фото зроблені знайомими моїх знайомих в Міньськом,Пуховічском,Кобрінском та Гомельськом районахна на весняному відкритті .
 

Вкладення

zavgaro

Новачок
Яковлев В.А.;14947 сказав(ла):
Можно спросить: а что вы делаете со всей этой массой добытых гусей?
Особисто я - нічоо єкстраординарного не робив , я був в гостях і просто куштував різні блюда з гусака під сябровську и нашу горілку. З собою привіз одного гусака. Місцеві ж роблять з них дуже гарну тушонку. Рецептом поділились. Дуже просто.Нетреба ніякого автоклава. Попробую зробити з крижня в осени.
 

zavgaro

Новачок
Яковлев В.А.;14950 сказав(ла):
Та . Згоден. В самій Білорусі вже прийнято рішення про заборону на весняне полювання в багатьох - точніше більшості угідь. Але ж не у всіх. Бо мабудь кірівництво держави розуміе - що з правильно поставленного , контрольованого полювання та більшого мисливського туризму можна мати користь для держави. І не треба піднімати квартплати та ціни на пальне та "гречку" - тобто їжу.
 

sasho-v

Новачок
А если нет там знакомых, как можно организовать поездку? Есть какие-нибудь контакты?
 
Зверху