Відтворювальна ділянка.

Статус
Закрита.

Croc

Мисливець
Доброго дня, таке питання чи має право УТМР створити відтворювальну ділянку на приватній земельній ділянці.
 
Останнє редагування модератором:

Genry

Снайпер
Очень интересный вопрос!
Действительно понабрали земли все кто при деньгах и оградили заборами собственность. К водоёмам не подойти, охотится так же не реально...
А восстанавливать природу?
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Доброго дня, таке питання чи має право УТМР створити відтворюючу ділянку на приватній земельній ділянці.
Доброго!Користувач мисливських угідь має права та зобов'язаний створювати відтворювальні ділянки на наданих йому у користування мисливських угіддях, які надаються йому за погодження, у тому числі, із власниками земельних ділянок.
Порядок визначення територій для охорони та відтворення мисливських тварин (відтворювальних ділянок), як і оформлення матеріалів для визначення відтворювальних ділянок, затверджений наказом Держкомлісгоспу України від 22.01.2004 N 4, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 лютого 2004 р. за N 158/8757:
https://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0158-04
Уважно прочитайте, хоча б, розділ 3 Порядку.
Успіхів!
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
По закону це відомо одному Яковлеву)
Гена, это уже давно многим известно, я тут уже на подобный вопрос несколько раз ссылку давал!
Основание для издания упомянутого приказа - статья 27 БЗ.
 

Croc

Мисливець
Дякую вам за відповідь, питав тому що УТМР створив відновлюючу ділянку не узгодивши з власниками земельних ділянок і виставив банери. Мене спитав як мисливця один із власників земельної ділянки чи це законно а я не знев як відповісти тому і створив тему.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Дякую вам за відповідь, питав тому що УТМР створив відтворювальну ділянку не узгодивши з власниками земельних ділянок і виставив банери. Мене спитав як мисливця один із власників земельної ділянки чи це законно а я не знав як відповісти тому і створив тему.
Погано, що власник земельної ділянки не має юриста, який би йому все заздалегідь розтлумачив його права та обов'язки стосовно користування власною земельною ділянкою. А ви молодець, що мисливців спитали!
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Ну, хорошо. Оформил владелец свои 2 законных га ( а может и все 20!) на участке, который был ранее (лет за 12, а то и за все 20 до этого) и без временных границ отведен под воспроизводственный участок УООРа и решил там с ружьем поохранять от злодеев кукурузу, которую там же и высадил. По закону- он браконьер или защитник своей частной собственности? И какое влияние могут на него оказать егеря, экологи и т.д. если он со своей легальной зброей, на своем законном земельном участке охраняет свою, потом выращенную, кукурузу? Притом на земле, на которую, без его разрешения, никто не имеет права даже ногой ступить?
Представим, что свою землю владелец даже не огородил забором ( не успел, не захотел, средств не хватило и т.д.).
А тут егеря: стоять-бояться!
И шо мужику делать? Может эти же егеря, втихую и воруют его добро?
 
Останнє редагування:

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Ну, хорошо. Оформил владелец свои 2 законных га ( а может и все 20!) на участке, который был ранее и без временных границ отведен под воспроизводственный участок УООРа
Коллега, суждение высказано и вопрос задан несколько... непонятно... Куда владелец оформил 2 га земли?.. Чего ему на своей земле, которую он отдал под охотничьи угодья, попав под влияние Конституции и ст.ст.110 и 111 ЗКУ, бегать с ружьем? Другие законы этого... не одобряют!
 
Статус
Закрита.
Зверху