Доброго вечора шановні колеги!
Сьогодні день не мисливський,але щось притопило...
Дістав з морозилки вальдшнепа,розморозив та в воду з отцем(1 ст.ложка.) на 3 години-якраз прогулялись з собою.
Рецепт ніде не читав не бачив,тому імпровізація:
1. На сковорідку масло сливочне півпачки.
2. Вальдшнеп вимочений 1шт.
3. Обжарюєм з 2 сторін по 15хв.на слабкому вогні.
4. Додаємо: лист лавровий 1 шт,духмяний перець 3шт.,приправа хмелі-сунелі трохи,без фанатизму.
5. Ч.3. 5 хвилин 7-8 шт. крупно порізаних шампіньонів. Накриваємо кришкою.
6.Випиваємо 50мл. напою власного виробницва- в мене була домашня настоянка(з міцністю 45 додано на 1000 мл. 10грм. імбирю, 10 грм. корінь хрону,3 скибочки лимону.,вживати ч.з 7-10 днів.
7.До страви додаємо порізану півкільцями цибулю. 1шт.велика. Накриваємо знову кришкою і обовязково виконуємо №8.
8.Чухаємо за вушком 10-15 хв.(поки страва готується) головного помічника...
Вуаля. Страва готова.
Всім смачного та добра!