Результати пошуку

  1. Т

    Саботаж полювання в Україні

    https://www.facebook.com/SabotagehuntingUkraine я так вважаю, що в своїй пропаганді ця організація виграє і скоро відбудуться якісь зміни у нашому законодавстві не на користь мисливців. Чим більше ти кричиш про одне і теж, береш "на арапа" тим більше і швидше знайдеш прихильників (почитайте...
  2. Т

    Реформування лісництв.

    https://ecopolitic.com.ua/ua/news/reforma-lisovoi-galuzi-chi-perejdut-ukrainski-lisi-v-ruki-privatnih-kompanij/
  3. Т

    Яка мета цієї організації?

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ageCErLkm2w2jKJF4N1T3ThxX7yJkcoNbhYXBtYx7nxPe7cgdJ1VrQ7k6AH2kd3el&id=100078374981603
  4. Т

    Питання щодо продовження дозволу на гладкоствольну зброю.

    Добрий вечір. Виникло питання неоднозначне: знаходжусь за кордоном, подався на карту побиту, дозвіл на зброю скоро закінчується. А продовжити його нема змоги, бо як виїду з Польщі, карту побиту не отримаю. Хто що порадить в такій ситуації?
  5. Т

    РЕЛ

    Доброї ночі шановні форумчани. Хто в м. Хмельницькому, або в Хмельницькій області займається русько-європейськими лайками, є заводчиком даної породи лайок. За номер телефону буду вдячний.
  6. Т

    Ціна на шкури (хутро) мисливських тварин по містах України

    Доброї ночі. Пропоную поділитися інформацією про ціни на шкури (хутро) мисливських тварин по містах України. А також номера телефонів осіб, що приймають шкури. Цікавить заєць, лисиця, куниця.
  7. Т

    Порох NS D20 для 16кл.

    Доброго вечора всім форумчанам. Маю у власності ТОЗ-Б 16 кл. Використовую для спорядження набоїв перший раз порох NS D20 (1,33гр.), картонний пороховий пиж, войлочний пиж, коркові пижі на 28 гр. штроту, закрутка. Сильно розкидає штріт. Що робити?
Зверху