В полуавтоматическом (Николаевский на 12 поллитровых) автоклаве на газу.чим варити маєш? автоклав на вогні чи на газу заводський?
карась перегорає в томаті, особливо такий. тому його краще робити в олії, але, щоб прибити запах (якщо ставковий) треба класти крижалку лимону.рыба-карась.грамм 200-400
не знаю...под местный "Самжене" пошел за милую душу...даже мало было))карась перегорає в томаті, особливо такий. тому його краще робити в олії, але, щоб прибити запах (якщо ставковий) треба класти крижалку лимону.
Гарний хрванцюзький коняк"Самжене" п
Уже остывает.Постараюсь сделать фотоотчет.
Ждем!!!Уже остывает.
та й шо ж як "чути" тушонку трохом або малом...С утра достал готовый продукт
Це не діло! Готовий допогти з проведенням дегустації!Делал первый раз, еще не дигустировал
Парни возьмите меня с собой...Я Вас не подведу.Це не діло! Готовий допогти з проведенням дегустації!
І написанням резолюцій та відгуків!
присоединяюсь..и возьму литр местного колорита))))))))Парни возьмите меня с собой...Я Вас не подведу.
Ох я бы сейчас конечно....присоединяюсь..и возьму литр местного колорита))))))))
Толстолоб абсолютно без сторонего запаха. Он по вкусу лучше карпа. (Маю на увазі карпа з цьго ставка).та й шо ж як "чути" тушонку трохом або малом...
А в чем проблема?Це не діло! Готовий допогти з проведенням дегустації!
І написанням резолюцій та відгуків
не поняв ти гумору - "чути трохом" - значить мало зробив!Толстолоб абсолютно без сторонего запаха
Думаю ніяких! Колись може й скуштуємо!А в чем проблема?
ну да..может..со слетом когда-нибудь решимДумаю ніяких! Колись може й скуштуємо!