мінімальна довжина стволів тоз бм

саша 1972

Новачок
Сусід пропонує забрати рушницю , тоз бм 1948 року ,калібр 16. Вага рушниці 4 кг, стволів 2 кг. Думаю забрать під реставрацію , але балнс такий що при прцілюванні не тільки клюе в низ , а ще хочецся по бігти вперед. Щоб привести баланс і вагу до порядку хочу максимально вкоротити стволи . Так сказать кульовий ствол, але як там балістика ітд. +Шара , чоловік хоче здать рушницю, екперемент. -Третя рушниця, дозвіл , сигналізація ...
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Разрешитель может рекомендовать поставить "свистун" на сейф. На пульт в милицию выводить не нужно и никто не заставляет. Достаточно концевик и "пищалку" на дверку сейфа. У нас просят поставить при наличии от 4-х ружей.
По теме. 4 кг и 2 кг - это примерный вес или уже взвесили? 4 кг - это много, ТОЗ-БМ должна быть полегче. Если срезать только чоки 5-7 см - на балансе не скажется. Если обрезать до 50 см - а зачем такой "самопал"? Для самообороны и пострелух?

С весом непонятно. Не может быть 4 кг.
 

Maximus1983

Мисливець
Якісь ваги у Вас неправильні.Вага моєї ТОЗ-Б 1947 р.в. в 16-му кал.,
3125. І у Вас теж до речі модель -Б ,
моделі-БМ тоді ще не випускали.
 

саша 1972

Новачок
Можливо -Б. Вага стволів правильна 2 кг , важив електронними вагами і кантером. Опишу стволи , довжина 692 мм, діаметр патронника 28 мм, за патронником 23,4 , біля антапки 22 мм, біля дульного зрізу 19 мм. Забув патронник потовщений. Може із ствола " тигра":):);)
 

саша 1972

Новачок
Если обрезать до 50 см - а зачем такой "самопал"? Для самообороны и пострелу
Так і я про те . Якщо нічого путнього не вийде , нічого заморочуватись імхо.
 

саша 1972

Новачок
Вага правильна , зважував 2 рази на різних вагах. Це не перша рушниця яку я примав в руках , і повірте вагу чуть зразу як візьмеш в руки.
 

саша 1972

Новачок
Незнаю як у кого, а у нас вимагають сигналізацію, принаймі рік назад вимагали. Дійшло до того що заставили здати номерні ножі у кого було дві рушнийі , третя одиниця ,холодна зброя! А тепер по суті все ж таки до якого розміру укоротить стволи.
 

Mechanik

Снайпер
а у нас вимагають сигналізацію
Де саме?
Дійшло до того що заставили здати номерні ножі у кого було дві рушнийі , третя одиниця ,холодна зброя!
На підставі якого закону, чи документу?
А тепер по суті все ж таки до якого розміру укоротить стволи.
Довжина стволів гладкоствольних рушниць повинна бути не менше 450 мм, а загальна довжина зброї не менше 800 мм.
 

саша 1972

Новачок
Полтавська область. Дозволятор пояснив що 2 рушниці і зареєстрований ніж 3 одиниці ,потрібна сигналізація ,хто не хоче ставити пропонував здать (продать) ніж або рушницю .Всі в кого була така ситуація поздавали ножі. Повторю це було рік півтора назад , зараз можливо щось помінялось.
 

хитрый лис

клон забаненого
Вага рушниці 4 кг, стволів 2 кг.
скорее всего стволы от ТОЗ-А,они имели характерное утолщение в патронниках,отсюда может и масса такая,гдето видел такие,по наружи ствола ступенька переход от патронника к каналу ствола.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Видел такое, было у нас в районе. Как сейчас - ХЗ, хозяин мой ровесник, лет 15 нет в живых.
А это не на муфтах стволы? Все равно вес не должен быть таким большим. Что-то топикстартер путает.

Это фото ТОЗ-Б с интерента. 20 калибр, вес 3,3 кг (!!!) всего лишь.
 

саша 1972

Новачок
Да стволи такі. Але повірте мені вагами і кантером я користуватись умію. Вага стволів на кантері 2020г,на вагах 2040г. Я вказав діаметр ствола я думаю кожний може поміряти свого тозика . Вага стволів вказана без ців*я. Розміри ствола мого иж12 16 калібру даметр патронника 25мм, діаметр біля антапки 18.8 проти 22 мм Тоза .
 

Maximus1983

Мисливець
В мене теж з потовщеними патронниками, але вага всього 3125 гр., стволи 695мм.(кал.16).
Внутрішні заміри стволів незнаю як заміряти.
 

Вкладення

Зверху