Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
на минулій неділі запропонували балатуватись в депутати до районної ради, запропонували мої теперішні начальники в РДА - формують більшість у райраді для правильного голосування, тобто змін ніякий не планується. послав на Х... (пропонував мені заступник голови, а я по посадовій підпорядковуюсь тільки голові напряму). ніхрена у нас не зміниться, той голова райради, якого привів майдан (це лиш те що мені відомо) брав по 1000 у.о за нібито сприяння у надання в оренду водного об"єкта - ставка, а сам зі своїм радником (його коханка), та юристом (яка в слові х... 3 помилки робить) не спромоглись вияснити, що ставки надає у оренду на умовах аукціону ОДА, а саме департамент екології, а з директора млина, вимагав щоб той сам назначив день, коли буде приїздити панський водій та брати 5 мішків муки та 5 висівок. і це раз на тиждень!!! це так себе позиціонує голова райради, який волав про корупцію і як він всіх на чисту воду виведе. а по повноваженнях він абсолютно нічого не вирішує окрім проведення чергових та позачергових сесій. отака х-ня малята...
 
Останнє редагування:

Копатыч

Зброяр
Так давайте "подождем" еще не.... много, ведь сразу все поправить нельзя:rolleyes:
Как задолбали эти "правители", всего боятся, даже своей тени..... Ведь не даром говорят: У кого совесть ЧИСТА, тому бояться не чего!!!!!!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
прочитайте назву цієї теми і зразу подивіться на цю картинку
 

Копатыч

Зброяр
бояться всього окрім як спи... чи на ї... - пишу так бо самому бридко. а роботи немає толкової щоб змінити...
Они боятся самостоятельно принимать решения!!!!!!!!!, даже в нашем случае "не открытия охоты", а вдруг что то случится, а вдруг то, а вдруг это....., а вруг завтра Всемирный потоп......
Сейчас понимаю, какой я счастливый, потому что у меня теперь НЕТ "начальников и командиров", я сам себе "голова". Безработица в Стране растет, инфляция растет, толстосумы растут, а у народа все "уменьшается" и доходы и вера, в это руководство, которое, в конечном счете, ни хрена не делает, только объвиняют то того, то того.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Они боятся самостоятельно принимать решения!!!!!!!!!, даже в нашем случае "не открытия охоты", а вдруг что то случится, а вдруг то, а вдруг это....., а вруг завтра Всемирный потоп......
Сейчас понимаю, какой я счастливый, потому что у меня теперь НЕТ "начальников и командиров", я сам себе "голова". Безработица в Стране растет, инфляция растет, толстосумы растут, а у народа все "уменьшается" и доходы и вера, в это руководство, которое, в конечном счете, ни хрена не делает, только объвиняют то того, то того.
А у нас в Винницкой обл. охоту открыли 8 числа а 10 закрыли в связи с "Пожароопасной ситуацией в области",до 1 сентября.У нас в стране руководство может принимать только подстраховочные решения,можно подумать что охотники сожгут область................"но подстраховаться нужно".Бред,Бред и есче раз БРЕД.Я уже молчу о Гаврилюке с его законопроэктом.http://www.uoor.com.ua/forum/index....аїні-на-час-проведення-АТО.37967/#post-287857
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
А вообще состояние полного разочарования.........................Эти уроды все активизировались перед сраными выборами и делают вид что они "Патриоты и думают только о народе". Везде одна ложь и лицемерие рыгать уже охота.Помогать фронту и делать для своей страны что смогу, но сам по себе без долбаных партий и их представителей.Уже начинают предлагать перед "дерьмовыборами"вступать то в одну то другую партию,послал всех на....й не хочу в дерьме вымазаться.С УВ.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Копатыч

Зброяр
А вообще состояние полного разочарования.........................
У меня такого "состояния" нет, я с самого начала "им" не верил и сейчас мое "мнение" становится более актуально.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
просто чекаю коли ця делегація чи гоп-компанія на чолі з паном По здрисьне з України? коли закінчить виводити свої капітали закордон. хто прийде тоді???
 
  • Like
Reactions: crp

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
хто прийде тоді???
Поки не розкрадуть все до копійки, поки не поставлять країну на коліна. Доти, не прийде господар який зробить порядок! Бо навести лад завжди тяжче ніж красти і грабувати државу. Це тяжкий труд. Тому і при владі "щурі які прогризають нам дно" (с) Скрябін.
 

Копатыч

Зброяр
Поки не розкрадуть все до копійки, поки не поставлять країну на коліна.
Как Вы не можите понять, что МЫ уже "на коленях". Украина не может расплатиться по "внешним" долгам, а они опять берут кредит в 1.7 мил. и при этом заявляют, что они на эту сумму пополнят золотовалютный резерв страны. Ну не бред. А почему эти деньги не вложить в экономику, и получить на выходе сумму в 3-4 раза большую.
Мне нравилось вырожение: "Хотим, что бы наши дети жили лучше!" А в свете набранных кредитов, лично у меня сложилось впечатление, что еще нашим внукам достанется расплачиваться, по нашим кредитам.
Как Вы думаете ( Андрей, это вопрос, не лично Вам), почему Европа "затягивает" безвизовый режим, да все очень просто. Европа боится, что в нее хлынут потоки наших "голодранцев". Прошу не судить строго за "голодранцев", но так оно и есть, я кстати себя тоже причисляю в эту касту. Соответственно экономика Евросоюза не выдержит такого "натиска".
Почему, в срочном порядке, надо "переименовывать" Милицию в Полицию, хотя зам. Авакова говорит, надо МИНИМУМ !!!!!! 5 лет. И здесь, ответ на поверхности. Сколько было "напечатано" милицейских удостоверений и роздано? А сколько будет сдано назад, если они автоматы не хотят здавать? Не смущайтесь в слове "переименовать", так оно и есть, зарплата не поднимается, формы нет (сказали: шейте сами, а не нравится, в народное хозяйство). Вобщем как все было, так и осталось. Просто другие лица и другие лозунги.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
(сказали: шейте сами, а не нравится, в народное хозяйство).
Без образ але ця інформація це нагла брехня!!! Поліцію тобто кадетів забезпечують повністю, Людей понабирали повністю адекватних в групах в середньому 7-10 АТОшників та молодь яка не працювала в гнилі системі МВС тут я з Вами не згоден повністю. Так в них будуть помилки і їх буде купа тому що їх кидають під танк. Наприклад курс навчання оформлення ДТП всього 9 годин. Це жахливо мало але по інакшому не можна така доля їх як першопрохідців і реформаторів!
 

Копатыч

Зброяр
Без образ але ця інформація це нагла брехня!!!
Андрей, я бывший работник МВД, а мои друзья, которые со мной служили, продолжают служить до сих пор. А сейчас у них идет период "люстрации". И не сравнивайте Киев, Львов, Днепропетровск и города с населением в 120 тыс. человек ( мой Бердянск).
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
"Східний Корпус"
Один з небайдужих патріотів України надав нам відеозапис з машини відеорегістратора, яка перевозила т.з. «тітушок» під час мітингу Опозиційного блоку 03.08.2015 р.

На цьому відео добре видно, що люди, які мали забезпечувати силову підтримку під час мітингу Опозиційного блоку, навіть не знають визначних пам’яток міста, не кажучи вже про інше. Вони були привезені не просто з інших регіонів України, а скоріш за все навіть із-за кордону. Це є черговим доказом того, що антиукраїнськи сили використовують будь які методи для того, щоб розхитати ситуацію у Харкові.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
вчора по дорученю голови адміністрації зустрічався з батьками бійця 93-ї ОАМБР. що загинув 24.08.14 року під Іловайськом. а ідентифікували та поховали лише влітку цього року. адміністрацією прийнято рішення відкрити меморіальну дошку на школі, в якій він вчився в с.Хащувате, захід заплановано на 21.08, але батьки поросили, щоб в той день, коли він загинув - 24.08 (мені батько його розповідав, що в 15.30 24.08.2014 року він йому зателефонував попрощатись, сказав лише "батьку нас взяли в кільце (було їх 640 чоловік) російський десант, батьку нам повна жопа...!" розмова пройшла на фоні вибухів та криків, а потім "відсутній зв"язок з абонентом"). а сільський голова доніс це так, що типу щоб не збирати 2 рази людей - а так і на день Незалежності та заразом і дошку відкрити... ну як же так!!! хлопчину розірвало на шмаття, а вони не хочуть лишній раз зібратись і не можуть номально пояснити чтого на 24.08 батьки просять. після того як я доповів голові РДА про розмову та справжню причину, побажання батьків, вирішили зробити так як батьки хочуть, це найменше що можемо зробити - вшанувати пам"ять Героя по-людськи. поки говорив з батьком, мати увесь час пракала, а потім запросила до хати та показала, який куточок його пам"яті вони зробили - з його фото, фото з його побратимами в формі, снопик колосків (після армії він був помічником комбайнера), шкатулка з його грішми - збирав по 1й металевій гривні, (мати й досі докладає), його речі... а після того як вони отримали - виїздили, документи на отримання обіцяних грошей (вони їм і справді не потрібні, але чого держава має плювати в душу людям, які втратили найдорожче), іх уже півтори місяці з кабінета в кабінет посилають, про що теж доповів голові РДА ,то ще при мені всипав кому потрібно з зв"язався з областью та управлінням соцзахисту і так далі, якщо все вирішиться. мені на душі легше, що хоть щось зміг зробити для встановленого правильного перебігу подій!
їх було 640 до оточення, а вийшли живими 17... 17 калік, фізичних, моральних, зневірених у нашому керівництві, взагалі у всьому. огризались та відбивались до останнього. Вічна Пам"ять Героям!!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Это не слова это крик,крик отчаяния,боли и ненависти к выродкам которые предали свой народ.Эти суки умудряются зарабатывать на жизнях солдат и горе всего народа.Бабло стало превыше всего,выше совести,чести,долга.Эти пи....расы которые не боятся ни Бога ни черта ,они даже не боятся что будут прокляты своим народом.Простите за эмоции но в душе все кипит......................................
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху