Ціна рушниці,або хто що вибере!

Сучасна двохстволка ,чи 70 річний "німець,бельгієць і т.д"?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    100

saeco

Мисливець
Дякую AndriyJaremko,
Вибачаюсь, що емоції взяли верх над здоровим глуздом.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
А где мое сообщение!!!
 

Вік71

Снайпер
Щось тема без Біглемана заглохла...,але результати голосування є: 60% проти 40!
А я вже встиг старого "німчика" придбати,правда за цілком адекватну ціну(набагато меншу,ніж ціна старого Мерседеса!
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
Щось тема без Біглемана заглохла...,але результати голосування є: 60% проти 40!
А я вже встиг старого "німчика" придбати,правда за цілком адекватну ціну(набагато меншу,ніж ціна старого Мерседеса!
Так і б фото народу вже можна і показати)
 

Hovarf

Слідопит
Откуда берутся такие ценьі?
Напевне справа в тому, що 70 - 80 років тому у зброярстві були відсутні сучасні високі технології , проте у виготовленні зброї була досить висока частка ручної праці, це в першу чергу - підгонка деталей, гравіювання, врізка дерева та інше. А висококваліфікована ручна праця завжди цінувалася і не тільки у виготовленні зброї. Напевне саме це і складає основну долю високої ціни даних старих рушниць сьогодні. Є ще один момент. Іномарка віком в 70 - 80 років, яка весь цей час використовувалась і дойшла до наших днів в в нормальному стані, вже самим цим фактом доказує свою високу якість. А де гарантія, що 678 Беретта послужить Вам так само - 70 - 80 років ? Це моя особиста думка. Щодо особистого вибору, я б віддав перевагу скоріш за все рушниці 80 - ти річній, ніж сучасній (якщо за ту саму ціну), хоча в даний час нема на меті придбання ні першої ні другої. З пов.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Так то да, вроде 0,8 - крутые чоки. Но вроде как у немцев, да и у других цивилизованных мастеров, в сценах на гравировке как раз изображалась та дичь, для охоты на которую предназначается конкретно это ружье. На гравировках как раз показаны утки, фазаны с легавой собачкой, кажись даже вальдшнепы. Так что все правильно, ружье для охоты на птицу. А то что чоки 0,8 - "...ружик нужно понять" (с) Биглеман :)
 

север

ветеран форуму
надійна команда
ружье для охоты на птицу
Понятно, что 0,8 - не для картечи, пули и крупной дроби. Но с легавой-это уже перегиб. И дисперсант не поможет. В случае попадания, останутся от бедной птички "рожки да ножки", а тушка тю-тю, улетит неизвестно куда...Вяхирь, утка на перелете, дробь 7-ка:самое оно...
А вообще - красивое, надежное ружье, ИМХО
 

Вік71

Снайпер
Я особисто чоків ще не заміряв,попередній власник сказав,що оба по 0.8! Микола(Mykola STARyy) при попередньому огляді по моєму проханні проміряв штангенциркулем,сказав ,що правий-0.6,лівий-0.8!
До відкриття вже недалеко, про результати відпишусь,а лягавоі в мене не має!
 
Зверху