Універсальний стіл для стрільби, стрілецький стіл

gangl

Мисливець
Продам універсальний стрілецький стіл (стіл для стрільби), призначений для стрільби з упору на нерівній поверхні, з регульованим по висоті штативом. За принципами та можливостями використання він схожий на американський стрілецький стіл MTM 18-55 на штативі.

Стіл дуже міцний, його встановлюють на будь-яку поверхню, його неможливо «завалити» чи перекинути в сторону, він витримає велике навантаження. Розбирання та збирання займає менше однієї хвилини.
Стіл можна використовувати і для високоточної стрільби, і для пристрілки зброї, і просто для «пострілух».
Стіл призначений для стрільби стоячи, сидячи, з будь-яким зручним нахилом поверхні столу по вертикалі і горизонталі, на будь-якій нерівній поверхні, або на будь-якому незручному схилі і т.д.

Стіл No1.
З регульованим по висоті штативом від 30 см до 165 см витримує велике навантаження 100 кг (більше не випробував).
Матеріал штатива - дуже міцне скловолокно, пластик, дюралюміній. Всі дюралюмінієві деталі вскриті в печі порошковим фарбуванням. У складеному вигляді розмір штатива становить 120 см. Вага штатива – 7,5 кг.
Матеріал кришки столу - дерево, склеєне, заґрунтоване і покрите спеціальною матовою фарбою. Поверхня кришки столу не глянцева, злегка шорстка (щоб уникнути ковзання). У передній частині кришки столу зроблено 5 борозен для зручності використання та упору сошок. У кришці столу прорізаний отвір розміром 10х2,5 см в якості ручки для зручності транспортування. Розмір кришки столу - 900х550 мм, товщина - 32 мм. Кришка столу має направляючий механізм для кріплення до штатива. Кріплення до штатива здійснюється без будь-яких ключів і пристосувань, затягується зусиллям руки. Вага кришки столу - 6,4 кг.
Загальна вага стрілецького столу – 14 кг.
Ціна: 12000 грн.

Стіл No2.
З регульованим по висоті штативом від 30 см до 155 см витримує велике навантаження 60 кг. (більше не випробував).
Матеріал штатива - дюралюміній. Весь штатив повністю вскривається в печі порошковим фарбуванням. У складеному вигляді розмір штатива становить 100 см. Вага штатива становить 4,54 кг.
Матеріал кришки столу - дерево, склеєне, заґрунтоване і вскрите спеціальною матовою фарбою. Поверхня кришки столу не глянцева, злегка шорстка (щоб уникнути ковзання). У передній частині кришки столу зроблено 5 борозен для зручності використання та упору сошок. У кришці столу вирізаний отвір 10х2,5 см в якості ручки для зручності транспортування. Розмір кришки столу 900х550 мм, товщина 27 мм. Кришка столу кріпиться до штатива без будь-яких ключів і пристосувань, кріплення затягується зусиллям руки. Вага кришки столу - 5,48 кг.
Загальна вага стрілецького столу – 10 кг.
Ціна: 11000 грн.

Територіально Київ.
Вся додаткова інформація по телефону, додаткові фото в Viber, WhatsApp і т.д.
Не завжди на форумі, краще дзвонити: O50шість8два2о77
 

Вкладення

Зверху