Рушниця ИЖ-54

berdos777

Новачок
Продається легендарна рушниця ИЖ 54 12 калібру судячи з надпису на сволах рік випуску рущниці 1964. Рушниця в доброму технічному стані є сліди потертості вороніння від експлуатаії, дерево ріднє, сколів та тріщин немає. В середині правого ствола за патронником присутня невелика раковина. як сказав майстер коли оглядав зброю некриточноа при гарному догляді прослужить не один десяток років, лівий ствол чистий. При оляді рушниці є можливість відстріляти. Оговорюсь зразу рушниця товариша яка перейшла йому у спадок від батька, сам він мисливцем так не став тому й продає.
Ціна питання 8200 тис. Торг при огляді. В комплект входить тряпчаний чохол та шкіряний ремінь. Реєстрація Житомирська область м. Бердичів продажа тільки офіційна. Пересил не проводится так як це заборонено законом. Якщо людина приїде з далека зустрінемо та допоможу в переоформленні. На всі інші питання телефонуйте відповім з радістю 097-100-73-26 Віталій.
 

Вкладення

MAXNO 77

Мисливець
Доброго дня, хтів би дізнатись довжину стволів, та побачити фото зрізу стволів!!!
 

Копатыч

Зброяр

berdos777

Новачок
можливо приклад і поміняний власник нічого не казав, як на мене він точнісінько, як в оригіналі. Фото зрузу стволів зараз зроблю і закину, довжину переміряю і відпишу
 

berdos777

Новачок
Прошу вибачення за свою неуважність приклад на рушниці потрібно або ремонтувати або міняти, з однієї сторон тріщена до половини довжини приклада я її відразу й непомітив коли фотографував вона дуже схожа на структуру самого дерева. Фото додам. тому ціна в низ 7000 тис.
 

Вкладення

MAXNO 77

Мисливець
Дякую за інформацію, також прохання зробити більш чітку фото лоба колодки. !
 
Зверху