Продам Пиж пластмасовий на дріб для металевої гільзи 20к

Статус
Закрита.

STANISLAV

Мисливець
Продам Пиж пластмасовий дробовий для металевої гільзи 20 калібру.
6 упаковок по 100 штук в упаковці,одним лотом.
дуже класна річ для тих хто користується метал.гільзою,можна забути про не зручності(з воском та пластиліном),пиж класно тримає дріб.

Ціна за упаковку 41 гривень 050 88723 01
 

Вкладення

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Я знаю правила, но все же интересно узнать ценообразование. Чем отличаются эти пыжы от тех, что продаются во всех интернет магазинах по 20-25 грн за сотню?
 

STANISLAV

Мисливець
купляв за кордоном,вони там так коштували!наших цін не знаю!Якщо тобі відомі правила,то існує кабінет
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Якщо куплялися за кордоном, то вкажіть це, вкажіть країну-виробника, або хоча б країну, в якій дані речі придбалися. Я погано знаю закордонний ринок по релоадінгу, і навіть приблизно не орієнтуюся, в якій закордонній країни користуються попитом латунні металеві гільзи 20-го калібру та комплектуючі щодо їх переспорядження. Звісно, окрім країн бувшого СРСР, але там ціни набагато нижчі, ніж в Україні. З повагою.
 

HANTER68

Мисливець
Именно в таком исполнении в 20к я в наших магазинах не находил, да и вообще вчера просмотрел с десяток интернет-магазинов, пластиковых дробовых пыжей для металлической гильзы 20к не нашел. Может плохо искал. Но Ваша цена кусается и если упадет, я возьму Ваши пыжи. С ув.
 

OlegRivne1

Мисливець
Користуюсь 16калібром для папкової гільзи.В такому виконані купував тут на форумі виробництва "НОВАТОР" для 16калібра в папкову гільзу.
 

STANISLAV

Мисливець
Продано!
До речі,до 16 калібру класно підходить,дякую за підказку OlegRivne1........Всім влучних пострілів!!
 
Статус
Закрита.
Зверху