Полювання на голуба

Dedushka

Снайпер
На Сумщине его не дождешься))))). Ни Пуха Ни пера! Нужно надеяться на удачу. Вдруг и повезет. А я уже на вечерку не поехал сегодня. Утренняя охота разочаровала)))). :):)
 

VS1975

Снайпер
Бажали всього :), але .... чудес не буває. За 2,5 години бачив трьох голубів, які летіли ближче до лінії горизонту.
 

Dedushka

Снайпер
Бажали всього :), але .... чудес не буває. За 2,5 години бачив трьох голубів, які летіли ближче до лінії горизонту.
Вам повезло, видели пролетавших голубей. Утром я и того не видел))). Уже ближе к населенному пункту , можно сказать над крышами частных домов парочка таки пролетела))). Но не над полем подсолнухов. :):)
 

Tosik

Мисливець
У нас в цему році зовсім якийсь завал з припутнем. Нема його ні на пшениці ні на соняшнику. Ні стайок ні одиночок. Що за фігня? Прикидали, що тепло і дощів не було, то мало б бути багато виводків. А зась!!! Якщо в селі десь побачиш зрідка, то на полях повний нуль. Я в шоці якщо чесно. Навіть транзитних не видно. Що за причина? Качок зовсім немає - одні лебеді. Але це вже інша історія.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Осталось только найти где он...
знайшли... поле соняшника - з однієї сторони траса 50 м, з іншої - сміттєзвалище - полігон ТПВ, метрів 100, зліва - кладовище впритул... вяхіря купа разом з горлицею кільчатою... от і стріляй як хочеш
 

mulyavchik

Снайпер
Сьогдні браття і я відмітився.Приїхав на водопой по голубкуів,підходжу виглядаю,а там сидить пяток качок.Я одну приголубив а інші полетіли. Потім ще були нальоти вяхірків,пара з яких була добута,і які непопали на фото через свій непрезентабельний вигляд. В цілому полювання вдалося. Патрон спорядженій 7-кою в 32гр.в б/ушну байкаловську гільзу під жевело,на войлочних пижах з 2гр.Крука.Рушниця.Незмінний і надійний помічник Зімсон 12 кал.Ну і звісно по "5 грам по крові"за успішне полбвання. .Ось такий в мене вийшов каламбур.Фото скину завтра.
 
Останнє редагування:
Зверху