Мощный Поисковый фонарь ThruNite Catapult V6 koпiя на CREE XM-L2 диоде

Ryslan Rubak

Мисливець
Мощный Поисковый фонарь на CREE XM-L2 диоде k,o,п,i,я брендового фонаря ThruNite Catapult V6
Ціна за повний комплект 850 грн: Фонарь, зарядка, USB кабель, перехідник, Аккумулятор 18650 Li-Ion 2700 mAh,
Мощний дальнобойний пошуковий фонарь на світлодіоді CREE XM-L2. Для инфо: если вы используете одинаковые фонари с одинаковыми элементами питания, то при одинаковой яркости свечения фонарь на более новом светодиоде Cree XM-L2 будет работать без подзарядки на 15-20% дольше своего аналога на более старом светодиоде Cree XM-L T6. Это несомненное преимущество в работе и довод при выборе фонаря. Корпус ліхтаря виконаний з алюмінію, захищений від дощу. Два режима роботи: Максимальний, і середній. Фонарь НЕ лінзовий, НЕ фокусується, у фонарі вже стоїть рефлектор, який фокусує дальність променя понад 200 м. Заряджається по принципу мобільного телефона, невиймаючи аккумулятор з ліхтаря. індикатором статусу зарядки: якщо горить червоний - проводиться зарядка, якщо зелений - зарядка завершена. Індикатором являється зелена кнопка, що включає і виключає фонарь, сама кнопка розташована традиційно для фонаря під великий палець, що дуже зручно. Фонарь працює на Li-on аккумуляторі формата 26650 і 18650, дана модель фонаря іде в комплекті з аккумулятором 18650 Li-Ion на 2700 mAh.
Высылаю: Новая Почта, Укрпочта, оплата наложкой или на карту, как кому удобнее.
м.Івано-Франківськ. моб 099-322-50-47 , 097-651-31-40
В кого немає можливості оплатити на карту ПриватБанка, висилаю наложеним (оплата при отриманні у відділенні Нової пошти).
Заряжается по принципу мобильного телефона, невынимая аккумулятор из фонаря. Автозарядка поможет зарядить фонарь по дороге на отдых. ЗАПРЕЩЕНО включать фонарь во время зарядки.
+++ Парочка реальних фото зроблених мною як світить фонарь в повній темноті:
 

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю. А 26650 маєте?
 
Зверху