Любимые блюда которые готовим сами!!!

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Доброго дня кулинары!!!Вот вчера решил приготовить такое блюдо (Картошка тушеная со свиной грудинкой).Для приготовления этого блюда нам понадобится: 1.Грудинка свиная со шкуркой 800гр. 2.Картофель молодой 8шт,размер больше среднего. 3.Морковка 2шт больших. 4.Помидоры 2шт больших. 5.Лук 2шт больших. 6.Чеснок 3 зубка. 7.Петрушка 1 пучок. 8.Масло растительное 100гр. 9.Сахар 2 чайных ложка. 10.Соль,перец,кориандр по вкусу.Как мы готовим это блюдо...Нарезаем свиную грудинку крупными кусочками и обжариваем в чугунке на растительном масле до золотистой корочки.Затем крупно режем морковку, лук и добавляем к мясу,прожариваем около 10 минут.После этого режим картошку на четыре части,помидоры дольками и выкладываем в чугунок,солим,приправляем наше блюдо специями по вкусу и добавляем сахар.Тушим на медленном огне около сорока минут.В самом конце очень мелко рубим чеснок и ложем в картошку,держим на газу еще в течении пяти минут.Да воды в это блюдо не добавляем ни грамма,все тушится в собственном соку.Наше блюдо готово,выкладываем его на тарелку и обильно посыпаем петрушкой.Приятного Вам аппетита!!!
20170701_143638.jpg
20170701_152337.jpg
20170701_153031.jpg
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
Доброго дня кулинары!!!Вот вчера решил приготовить такое блюдо (Картошка тушеная со свиной грудинкой).Для приготовления этого блюда нам понадобится: 1.Грудинка свиная со шкуркой 800гр. 2.Картофель молодой 8шт,размер больше среднего. 3.Морковка 2шт больших. 4.Помидоры 2шт больших. 5.Лук 2шт больших. 6.Чеснок 3 зубка. 7.Петрушка 1 пучок. 8.Масло растительное 100гр. 9.Сахар 2 чайных ложка. 10.Соль,перец,кориандр по вкусу.Как мы готовим это блюдо...Нарезаем свиную грудинку крупными кусочками и обжариваем в чугунке на растительном масле до золотистой корочки.Затем крупно режем морковку, лук и добавляем к мясу,прожариваем около 10 минут.После этого режим картошку на четыре части,помидоры дольками и выкладываем в чугунок,солим,приправляем наше блюдо специями по вкусу и добавляем сахар.Тушим на медленном огне около сорока минут.В самом конце очень мелко рубим чеснок и ложем в картошку,держим на газу еще в течении пяти минут.Да воды в это блюдо не добавляем ни грамма,все тушится в собственном соку.Наше блюдо готово,выкладываем его на тарелку и обильно посыпаем петрушкой.Приятного Вам аппетита!!! Переглянути вкладення 289567 Переглянути вкладення 289568 Переглянути вкладення 289569
Може ресторан пора відкривати???
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Было бы время я готовил бы на много чаще,люблю я этот процесс.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

kef

Зброяр
Було б непогано на форумі ввести заохочення, за( майстер-клас ) з приготування блюд.Чесно скажу ,що для себе відкрив багато цікавого і корисного,дещо взяв на "озброєння".,і з успіхом використовую.
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
Було б непогано на форумі ввести заохочення, за( майстер-клас ) з приготування блюд.Чесно скажу ,що для себе відкрив багато цікавого і корисного,дещо взяв на "озброєння".,і з успіхом використовую.
Висилайте Дімі інгрідієнти а він приготує без заохочення, а Ви почерпнете для себе корисну інформацію)
 

kef

Зброяр
І все.....,тоді краще нехай буде так,я підгодую поросят,і відправлю на Вашу адресу "інгредієнти",а Ви покажете у даній темі свій майстер -клас з приготування .....Все ж таки до Вас не так далеко,можна і "попасом" порося привести .
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
І все.....,тоді краще нехай буде так,я підгодую поросят,і відправлю на Вашу адресу "інгредієнти",а Ви покажете у даній темі свій майстер -клас з приготування .....Все ж таки до Вас не так далеко,можна і "попасом" порося привести .
Поросятко бажано невеличке, щоб я зміг його відвести до Толі Петренка, в його вертело є)
 

kef

Зброяр
От би Вам все кудись відвести...., до Діми,до Толі:а самі що.,


-прийде пора ,зачитаю вирок для свинки ,соломи пшеничної вистачає,якість продукту гарантую (без преміксів),висилаю на Вашу вказану адресу, платите лише за перевезення "інгредієнтів",і показуєте для всіх учасників форуму свій майстер-клас своїми руками......І результат Вашого кінцевого продукти. .А якщо ні,то в підвалах Рівненського пивзаводу теж добру свинину під пиво готують.
 
Зверху