З грибамиКто при немцах жил тот и сейчас живет... А какой жульен???
З грибамиКто при немцах жил тот и сейчас живет... А какой жульен???
обратитесь к ИвануШановні форумчани,порядьте як приготувати смачний шашлик ,або іншу страву з "баранини". В наявності є два стегна з овечки.,загальною вагою 7 кг.
Юрчик ..... оце ти спеца знайшов ......... дякую друже .... підставив на всю країнуобратитесь к Ивану
vanhantветеран форумунадійна команда
Шуруй на кулінарний форумПідучишся, тоді сюдиЮрчик ..... оце ти спеца знайшов ......... дякую друже .... підставив на всю країну
Робиш так як і свинину .......... але держати в маринаді треба двое сутокШановні форумчани,порядьте як приготувати смачний шашлик ,або іншу страву з "баранини". В наявності є два стегна з овечки.,загальною вагою 7 кг.
Хашлама ................ це просто бомба Юра пробував ........ бажанно мясо на кості , слой овочів .... помідор , перець , цибуля і зелень потім бараніна і так дальше , часа 4 томите в своему соку на маленькому вогні ........ далі .... ну літро на харю мало Юра памятаеш,або іншу страву з "баранини".
Степанычь сказал,без картошки херня....Хашлама ................ це просто бомба
тут очень серьезные кулинары-некоторые из них от Бога!!!и смайлики Вас не спасутНаварила, напекла, напердiла затовкла .
Если "на скорую" руку, то просто залей газировкой, со специями, пару часов постояло и на мангал, мясо будет "мягче" ....А мариновати м"ясо на шашлик 2-є діб вже немає часу.
Робиш так як і свинину .......... але держати в маринаді треба двое суток
Хашлама ................ це просто бомба Юра пробував ........ бажанно мясо на кості , слой овочів .... помідор , перець , цибуля і зелень потім бараніна і так дальше , часа 4 томите в своему соку на маленькому вогні ........ далі .... ну літро на харю мало Юра памятаеш
Степанычь сказал,без картошки херня....
Ну что вы, ни каких претензий к богам кулинарии у меня нет, просто напомнило один случай......тут очень серьезные кулинары-некоторые из них от Бога!!!и смайлики Вас не спасут
І я робив на закритя зимою, правда на низ ставив м’ясо на кістці і трошки сальця а потім овочі і далі як по рецепту но вже м’ясо без кістки. Страва в приготувані простійша но смакРобиш так як і свинину .......... але держати в маринаді треба двое суток
Хашлама ................ це просто бомба Юра пробував ........ бажанно мясо на кості , слой овочів .... помідор , перець , цибуля і зелень потім бараніна і так дальше , часа 4 томите в своему соку на маленькому вогні ........ далі .... ну літро на харю мало Юра памятаеш
. бажанно мясо на кості , слой овочів .... помідор , перець , цибуля і зелень потім бараніна і так дальше , часа 4 томите в своему соку на маленькому вогні ........ далі .... ну літро на харю мало Юра памятаеш
Паша фішка в тому , що первий шар то овочі ......... і не як ого сала чи водиІ я робив на закритя зимою, правда на низ ставив м’ясо на кістці і трошки сальця а потім овочі
То кмо пиво...чи води
И в само блюдо и в бокал!!!То кмо пиво...
Вань, води не добавляв, а робив так м'ямо цибуля морква перець замість помідор домашній томатний сік зелень і так три слоя. Перший не сало а жирні куски і ребраПаша фішка в тому , що первий шар то овочі ......... і не як ого сала чи води