Кто сталкивался с такой проблемой?

DGEKCON

Новачок
70-ті роки, настріл 20патронів. напишіть gebels10 особистого листа з проханням оцінити та опишіть рушницю, побачите що його ціна від мої максимум на 50у.е буде відмінна.
ну даже если и так, вдруг пойду в разрешиловку и там изымут операючись на то что с 70х годов хранил!так помимо того что отберут ружбай за который я вывалю 4000грн еще и админку составят!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
:D:Dвовка боятися - в лісі не .... ! не бійтесь усе вийде. ніхто Вам нічого не зробить. я б його уже давно забрав, та все зробив як годиться.
 

greyder

Мисливець
Чому заберуть? Я коли здавав, то сказав що знайшов при ремонті горища у батьків, Дід був мисливцем, а рушницю після його смерті не знайшли, от і тепер виявив. А батьки живуть в 130-ти кілометрах. На питання, чому там не звернувся у дозвільну, сказав що привіз сюди, тому що хочу на себе зареєструвати. А де, що зберігалося, то не їхня справа.
 

woodcarver

Мисливець
Вітаю шановне товариство. Свого часу легалізовував мисливську рушницю та малокаліберну гвинтівку. Проблем жодних. правда по часу затягнулось. Дозвільна система завжди йде на зустріч, таким чином підтягують профілактичну роботу. Але будьте впевнені що зброя не крадена і не має кримінального походження.
 

okhorly

Слідопит
Никаких проблем с легализацией ружья не будет , если оно не в угоне. Идите на Кирова без ружья, берите бланк заявления у разрешителя, заполняете. И только потом, с заявлением и ружьем опять к разрешителю. На ружье посотрят, пробьют по базе Арсенал и выдадут разрешение. Отстрел гладкого не производят. Сам легализировал револьвер газовый. Месячники добровольной сдачи для того и придумали, чтобы граждане сдавали и регистрировали оружие, а не хранили его незаконно. Я сам охотник и живу в Херсоне.
 

okhorly

Слідопит
Сроки проведения месячника добровольнй сдачи оружия. До войны Их проводили два раза в год - зимой и летом. Уточняйте. Глянул новости - Вроде в апреле был месячник.
 
Останнє редагування:

greyder

Мисливець
Так, був у квітні, наступний у жовтні, якщо нічого не змінять...
 
Зверху