Коліматорний приціл HOLOSUN HS510C + Магніфер HM3X (Combo Set)

Статус
Закрита.

GrAnatoliy

Мисливець
т.0955936703.
Ціна 27900грн.Новий
ОПИСАННЯ

Holosun HS510C & HM3X Combo Set — готовий набір, що складається з коліматорного прицілу відкритого типу HS510C і трикратного збільшувача HM3X. Є вдалою комбінацією двох популярних продуктів компанії, які часто купуються окремо. Це ідеальний вибір для полювання, спортивної та будь-якої іншої, динамічної стрільби на коротких дистанціях. Цей набір поставляється у зручному пластиковому кейсі для перенесення та пропонується за спеціальною ціною. Монтування здійснюється на планки Вівер/Пікатінні з можливістю швидкого демонтажу (Quick Detach/Release) для обох пристроїв.

Коліматорний приціл HS510C, що входить до комплекту постачання, має відкриту конструкцію з великою вхідною лінзою, а також комбіновану систему живлення на основі сонячної панелі та батарейки типу CR2032 (не входить до комплекту). Оснащений LED підсвіткою червоного кольору, пропонує користувачеві 3 варіанти прицільних сіток: точка 2 МОА; коло 65 МОА; точка 2 МОА у колі 65 МОА. Яскравість підсвітки можна регулювати, вибравши один із 12 режимів. Фірмова технологія Shake Awake™ забезпечує до 50 000 годин роботи (режим точка 2 МОА) від одного заряду основної батарейки.

Збільшувач HM3X має трикратне фіксоване збільшення і оснащений зручною відкидною конструкцією flip-to-side. Стрілок або мисливець може швидко змінювати режими наведення: збільшувач + коліматор або лише коліматор. Якісна 28-міліметрова оптика з багатошаровим просвітленням та газовим наповненням забезпечує різку та контрастну картинку. У поєднанні з коліматором, що входить в комплект, даний збільшувач порадує безпрецедентною зручністю при наведенні на ціль!

Обидва пристрої виконані з алюмінієвого сплаву, захищені за стандартом IP67 та готові до суворих випробувань.

Комплектація:
Коліматор HS510C
Збільшувач HM3X
Пластиковий кейс з ручкою
Гумові накладки на збільшувач
Проставка на 5.7 мм для збільшувача
Проставка на 5.7 мм для прицілу
Запасний лоток батареї
Набір інструментів
Набір запасних гвинтів
Серветка для очищення оптики
Інструкція
Габарити:

Розміри прицілу: 84 x 59 x 46 мм
Вага прицілу: 218 г (з кріпленням)
Розміри збільшувача: 102 x 61 x 42 мм
Вага збільшувача: 306 г (з кріпленням)
Розміри коробки: 233 x 95 x 173 мм
Вага у коробці: 1319 г
facebooktwitter
Характеристики
Основні
Виробник HOLOSUN
Гарантійний термін 12 міс
Тип Коліматорний
Колір Чорний
Стан Новий
Особливості Водонепроникний, Протиударний корпус, Кріплення в комплекті, Корекція діоптрій, Корпус заповнений азотом, Захист від вібрації, Багатошарове покриття лінз
Підсвічування прицільної марки Регульована
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху