Буга
Снайпер
Ви прямо таки промисловик . А якщо за сезон жодного не взяти .Одного й того ж дня я не переїжджав по різних угіддях. Не лякайте мене що я візьму 3 зайці за сезон. Це мабуть найгірший жах що може приснитись мені.
Ви прямо таки промисловик . А якщо за сезон жодного не взяти .Одного й того ж дня я не переїжджав по різних угіддях. Не лякайте мене що я візьму 3 зайці за сезон. Це мабуть найгірший жах що може приснитись мені.
найгірший сон, коли Ваші розповіді онукам починатимуться зі слів "колись у наших краях водились зайці.., це така сіра тваринка ...."Це мабуть найгірший жах що може приснитись мені.
тому з курківкою ходжу сам з собакою.А тут бах і витягаєш з кофра курківку
Ну, может от п/а и не фанатеют, но если почти новый или совсем не затертый ТОЗик или ИЖик, то внимание обращают. Уже как-то синяя изолента на прикладе "не будоражит" охотничьи сердца Про иномарки и "немчиков" молчу, в моих коллективах такие ружья - в диковинку.А Ви не знаєте як зараз це відбувається . Приїхали на полювання і починають розглядати хто з чим прийшов . А тут бах і витягаєш з кофра курківку . Всі такі вау ! Як ти з цим будеш полювати ? Вони не мають уяви як можна одночасно вскинутись і одночасно звести курок . Тому і купують н/а , щоб не думати а тільки тра-та-та .
Щоб за сезон жодного не взяти? Це можливо. Та в минулому сезоні всі казали що зайців вистачало. І щоб не взяти зовсім чи взяти тільки 1-2 потрібно було щось з наступного :А якщо за сезон жодного не взяти .
Я не знаю как у вас в коллективе,но у нас почти половина охотников ходит с курковками....и ни какого смущения ни у кого не вызывает.А Ви не знаєте як зараз це відбувається . Приїхали на полювання і починають розглядати хто з чим прийшов . А тут бах і витягаєш з кофра курківку . Всі такі вау ! Як ти з цим будеш полювати ? .
4) просто його нема! а те що вигониш - не стіляєш, щоб хоч щось лишилось.Щоб за сезон жодного не взяти? Це можливо.
Это хорошая тенденция. Тоже такое наблюдаю. Уже люди пытаются иметь приличное ружье, в патронташах наблюдаю на вид приличные патроны, камуфляжик-костюмчик, все реже увидишь старые валенки либо еще какие чуни. Т.е. даже простых деревенских охотников уже волнует, как он выглядит на охоте, с чем охотится, что о нем подумают друзья-коллеги. Культура охоты растет, пусть медленно, но уверенно.Наоборот,приятель где-то откопал ТОЗа 63 го в состоянии новом....то пацаны там усцыкались и восхищались данным девайсом....
100% !!!... якщо людина йде на полювання з метою відбити потрачені гроші - то не мисливець.
н/а - рушниця, найскладніша в поводженні і догляді, за основну рушницю та ще й новачкам, як правило, його не беруть, а беруть як компроміс на всі види полювань, як статусність, як понти, як що завгодно - сам через цю кухню пройшов, тому розказати казок можу. хоч стріляйте в мене з того ж Хатсана, але не бачив я жодного автоматника. який заряджав тільки 1 патрон в ствол через величезну любов до природи, в основному - тра та та та! навіть при знанні законів залишається спокуса таки впхати 4й і 5й, і таки пхнуть! і валять - бо звідки ті черги?! і в лісі товчуть, поки затвор на останов стане. то все інша історія і не з цієї теми. для основної рушниці н/а не підходить, окрім випадків, коли мисливець полює майже виключно на водоплавну через умови полювання або через свої уподобання.А от що б хотілося в поле з чим полювати зайчика, якщо чесно то в мене навіть думок немає, поки з п/а так як одна рушниця..., але чогось мені лягла в плече иж-58 16 калібру з ангілйською ложею..
Я знаю що п/а в мене в арсеналі буде. Ну підходить він для полювання на водоплаваючу. А от поле і зайчик....н/а - рушниця, найскладніша в поводженні і догляді, за основну рушницю та ще й новачкам, як правило, його не беруть, а беруть як компроміс на всі види полювань, як статусність, як понти, як що завгодно - сам через цю кухню пройшов, тому розказати казок можу. хоч стріляйте в мене з того ж Хатсана, але не бачив я жодного автоматника. який заряджав тільки 1 патрон в ствол через величезну любов до природи, в основному - тра та та та! навіть при знанні законів залишається спокуса таки впхати 4й і 5й, і таки пхнуть! і валять - бо звідки ті черги?! і в лісі товчуть, поки затвор на останов стане. то все інша історія і не з цієї теми. для основної рушниці н/а не підходить, окрім випадків, коли мисливець полює майже виключно на водоплавну через умови полювання або через свої уподобання.
Андрію, тягне тебе до горизонталки? тягне! а от побачиш, що буде в 30, а потім далі. н\а треба пройти, багато в кого він залишиться в арсеналі, але для вигулювання 5-10 разів на рік, це називається - вигнати павуків зі ствола.
от от, рости серед себе! найкращі полювання, коли його суть у 1-2 пострілах - вальдшнеп, фазан, тропіння зайця. я не применшую значення та вагу полювань, де треба стріляти багато - голуб, перепел, переліт качки, але стріляти і просто х..ти в повітря - це 2 великі різниці. і от з досвідом доходить - а таки вистачає ІЖ-17, щоб добути 1 качку (більше мені особисто не треба), 1 фазана за полювання, 1 зайця. а не добув - хай живе, головне не підранок зроблений 4м пострілом. і відпадає тоді потреба носити патронташ - вистачає підсумка на 12 патронів. мисливець виглядає Мисливцем, а не солдатом зондер-команди.А от поле і зайчик....
привіт Вам сьогодні. лукавите з першого посту - н/а у вас хатсан, тому Ви не могли не бачити хатсан оптіма - одностволка, копія Беретта-412 за 4,500 новенька!Сам про таке думав, та лінь було вишукувати цю одностволку і потім знав що все одно захочеться п.а.
сам пробував з МР-153. ти бачив, як ведмідь горобця ловить? а потім шукає перепела а потім шукає гільзу?Вообще прикольно бы посмотреть на автоматчиков на перепелиной охоте