Бінокль Redfield Rebel 8x42 (Новий)

TWW308

Мисливець
Бінокль Redfield Rebel 8x42, новий, не використовувався. Повний комплект.
Ціна 6500 грн.
Понад 100 років компанія Redfield підтримує традиції полювання. Тепер американська легенда є частиною сім'ї Leupold® і готова до нового віку полювання. Компанія розташована в штаті Орегон, на батьківщині засновника компанії Джона Редфілда (John Redfield), та її стратегія: серйозні приціли для всіх. Для реалізації цієї мети компанія зробила високоякісне оптичне обладнання доступним кожному мисливцеві. Завдяки виробам Redfield вдале полювання перестало вимагати великих витрат. САМА ОПТИМАЛЬНА СПІВВІДНОСИНА ЦІНА І ЯКІСТЬ!

Серія біноклів Rebel™ – це чудова універсальна оптика, яка чудово підійде мисливцям. Захищені біноклі, доступні у варіантах 8x та 10x, їх можна використовувати у будь-який час дня від світанку до заходу сонця. Завдяки малій фокусній відстані та приголомшливому полю огляду універсальні біноклі Rebel відмінно підійдуть для полювання в будь-якій ситуації.
Особливості біноклів Redfield серії Rebel:

  • Армована конструкція має захист від запотівання і тому ніщо не завадить стежити за метою за будь-яких умов. Біноклі мають міцний корпус і їх можна використовувати для відстеження мети в полі, частіше та руслі річки. У комплект входить м'який чохол, зручний неопреновий ремінь на шию та міцні кришки для об'єктива.
  • Повне багатошарове покриття лінз забезпечує яскраве, чітке зображення виявлення цілі. Лінзи підвищують пропускання тьмяного світла для максимальної ефективності в умовах недостатнього освітлення. Можна забути про розмиту картинку і втрачену дичину завдяки кришталево чистому зображенню та бездоганній передачі кольору.
  • Система призмів BaK4. Яскравість. Дозвіл. Чіткість. Ці три характеристики необхідні для виявлення рогів або шкіри дичини серед заплутаних гілок дерев — завдяки покращеній системі призм BAK4. Завдяки цим високоякісним призмам можна легко знайти дичину.
  • Зручні вбудовані рухливі наочники для використання з окулярами або без окулярів.
  • Завдяки насічкам на ручці фокусування регулювання просте, навіть при носінні рукавичок.
 

Вкладення

Зверху