Активні навушники 3M Peltor Protac Hunter

Сot

Мисливець
Навушники активного захисту з живленням від двох батарейок типу АА. Їх носій може чути навколишні звуки, що не перевищують 82 дБ, забезпечуючи ситуативну обізнаність та вільну комунікацію з іншими людьми.
При виникненні імпульсного шуму (наприклад, пострілу) вбудовані мікрофони вловлюють звук, а найсучасніша електроніка, що міститься в захисниках, миттєво пригнічує шкідливий шум.
Згідно з чинним європейським стандартом Single Number Rating (SNR), який використовується для визначення очікуваного ослаблення звуку, протишумні навушники ProTac Hunter забезпечують ослаблення звуку на рівні SNR 26 дБ.
Згідно з чинним європейським стандартом Single Number Rating (SNR), який використовується для визначення очікуваного ослаблення звуку.
Для забезпечення кращого енергозбереження автоматичне вимкнення електроніки відбудеться через чотири години, протягом яких не було використано жодної функції. Якщо ж, навпаки, рівень заряду батареї стане низьким, користувач буде проінформований про це відповідним голосовим повідомленням.
На одному з навісів глушника розташовані кнопки для зручного вмикання та вимикання, а також для регулювання гучності - невеликі навколишні звуки можуть бути посилені. Конструкція самих навушників означає, що електроніка додатково захищена від потенційно негативного впливу поту. Підпружинений наголовник забезпечує гарне прилягання козирка до голови.
Зовнішній аудіовхід 3,5 мм дозволяє підключати навушники до таких пристроїв, як мобільний телефон або радіо.
Дві батарейки типу АА йдуть в комплекті.
Технічні характеристики:
Тип: активні навушники
Затухання SNR: 26 дБ
Затухання H: 29 дБ
Затухання M: 23 дБ
Затухання L: 17 дБ
Затухання NR (Noise Reduction Rating, рейтинг, який використовується в США): 21 дБ
Время роботи від батареї: близько 100 годин (залежить від типу батареї і температури навколишнього середовища)
Регулювання гучності звуку навколишнього середовища: 5 рівнів
Колір: зелений
Вага: 303 г
Виробник: Peltor, Швеція
Ціна 4000 грн.
Поїде наложеним НП чи Укрпоштою.
т. 0672208150 (Вайбер, телеграм), 0666426367
 

Вкладення

Сot

Мисливець
Одна пара з невеликим дефектом, ціна 3500 грн.
 
Зверху