Самий простий спосіб приготування ікри для бутербродів. У мене було приблизно 0.7 кг.свіжомороженої зернистої ікри оселедця . Відділив плівки та прожилки. Тричі промивав кипяченою гарячою водою . Поки вода нестала прозорою. .Процідив через сито. Посолив і поперчив . Через 30 хв.ікру помістив в тканину і відтиснув лишню рідину. Попробував на смак. Люкс. Але задум був інший. /колись так робив з інших великих видів риби/.
Розігрів вершкове масло 250 гр. До однорідної майже рідкої маси. Додав до ікри. Все добряче вимішав . Зняв пробу. Смак супер. Не зрівняти з тою .що продається в скляних баночках- / ікра мойви з не зрозумілим наповнювач і смаком/.
При бажанні хто любить ,можна для смаку добавити майонез .
Для тривалого зберігання помістив готову ікрову бутербродну масу в сляну банку . І поставив в холодильник.
Переглянути вкладення 673878
Переглянути вкладення 673879
Переглянути вкладення 673880