REM700 кал.308 в ложі ORYX з оптикою і допами

kasyan

Новачок
Продаю
Ремінгтон 700 (в минулому житті ADL tactical FDE) в калібрі .308 придбаний в Ібісі в березні 2022;
Місто реєстрації - Київ;
Настріл - до 30 пострілів (неповна обкатка);

Основна особливість цієї версії – в ній встановлений матчевий ствол важкого контуру з вуглецевої сталі, що у сукупності зі ствольною коробкою і поглибленим дзеркалом затвора забезпечує захист "трьох кілець сталі". На дульному зрізі ствол оснащений різьбою для встановлення ДТК або саундмодератора.

Для підвищення купності і повторюваності пострілу важкий матчевий ствол було вкладено в алюмінієву ложу ORYX з регульованим підщичником та настроюваною довжиною прикладу. Додатковою перевагою ложі ORYX є можливість використання стандартних від’ємних магазинів типу AICS (в комплекті є в наявності магазин Magpul 10 набоїв), що дає змогу швидше перезаряджатися, або оперативно змінювати боєкомплект відповідно до задачі.

На встановлену в базі планку Picatinni було змонтовано оптичний приціл змінної кратності Konus Konuspro M-30 6,5-25x44 з боковим налаштуванням параллаксу і вбудованим рівнем. Приціл має чудові характеристики, тактичні барабани, ціна кліка 1/10Mil, прицільна сітка Mil-Dot з двома кольорами підсвітки з п’ятьма рівнями яскравості.

Дульна різьба - 5/8"-24 дала змогу встановити високоякісний напівінтегрований глушник фірми STEEL silenser (модель REVOLUTION) для комфортної стрільби без використання засобів захисту слуху, або безшумної стрільби дозвуковими набоями. Додатковим бонусом буде наявність термозахисного чохла на глушник в кольорі «койот», що надає додаткового акустичного комфорту при стрільбі, а також убезпечує прилад від зовнішніх впливів. Ковпачфок унеможливлює потрапляння всередину вологи і дрібних предметів під час транспортуванням дульним зрізом догори.

До речі, транспортування робить зручним і надійним кастомний «фінський» ремінь з розширеною стропою. Також особливостю використання «фінського» ременя є те, що це можна робити з наплічником на плечах.


В комплекті також віддаю базову пластикову ложу з вбудованим магазином і крепіжними болтами.
Таким чином ви купуєте високоточний стрілецький комплекс в найрозповсюдженішому калібрі, а при бажанні за 5-10 хвилин самотужки можете переробити його на компактний мисливський карабін для ходового, загонного полювання, чи полювання із засідки.

Карабін продається виключно через дозвільну систему в місті Києві.

Телефон (вайбер, телеграм, сигнал, вацап): +38О6744З5550

TLGE2504.JPG

DSC_0003.JPG DSC_0001.JPG IMG_9031.JPG

- довжина ствола 20";
- постійний коробчастий магазин на 4 патрони (в базі);
- Ложа ORYX має шахту під магазини стандарту AICS (від 5 до 40 набоїв)
- Твіст ствола - 1:10"
- вага в базовому виконанні - 3,45 кг;
- Рік виготовлення 2021 (придбано в 2022);
 

nabat

Мисливець
Хотілось би щось знати що до його можливості)) З урахуванням такої довжини ствола )) Кучність, на відс тані. Дяку! З повагою.
Ну і ціна??
 

kasyan

Новачок
Хотілось би щось знати що до його можливості)) З урахуванням такої довжини ствола )) Кучність, на відс тані. Дяку! З повагою.
Ну і ціна??
Його можливості точно більші за можливості поточного власника :) Тож можна переконатися при особистій зустрічи на стрільбищі в Києві.
Йой, вибачаюся, що не вказав ціну.
Вартість комплекта 170000,00 грн
 

nabat

Мисливець
Все чудово)) Не сумніваюсь щодо можливостей ;););) Вважав що фиіксували собі якісь результати. Бо у мене були стволи 24 и 26.
В далого продажу!!
 
Зверху