Impala Plus

Varyag1987

Новачок
Да, случился у меня такой небольшой косяк, но по сути ничего серьезного не произошло. Так или иначе судя по многочисленным тестам/обзорам/сравнениям это ружье лучшее не только в своей ценовой категории, но и легко конкурирует со многими более дорогими и именитыми производителями. И лично от себя и себе - если бы модель Impala Plus не появилась на украинском рынке, я бы не при каких обстоятельствах не покупал бы себе ни турецкие ни российские полуавтоматы, не в обиду их владельцам.
 

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Судя из предоставленных фото добытых трофеев в прошлом сезоне владельцами Impala Plus,с вами трудно не согласится.Impala Plus,далеко оставилf по заду,не только ббб,но и многие другие световые бренды полуавтоматического оружия,такие как Breda,авто5,и даже Cosmi.А главное что держит первенство на сегодня Impala на все 100%.Вот правда на сколько долго будет держать первенство,известно не только господу,но и многим охотникам,которые мало мальски понимают в охотничьем оружии,и имеют возможность с что с чем сравнить.Не по маркетинговым видео роликам в интернете,а на собственной практике.
Они будут, но позже, так, как Импала только недавно зашла на наш рынок. А твои, где Игорек? Ах да, ты же у нас Штирлиц Вова сейчас:D:D:D:D
 

Taras123

Новачок
Викладаю результати огляду своєї Impala. Діставши УСМ помітив, що його основа не алюмінєва так як заявлено виробником а пластикова.( https://forum.guns.ru/forummessage/402/2097289.html):oops: Проти пластику нічого не маю він зроблений дуже якісно, але все ж! Біля кнопки запобіжника напис Patendet(Фото 1), але на МР вона такої ж форми (Фото 2)! :)Накладна мушка вважаю непотрібна річ, при великому бажанні можна відкрутити латунну і поставити маленьку світло збираючу і вона буде небагато ефективніша(Фото 3). Дуже добре, що для обслуговування підствольного магазину потрібно відкрутити гайку в його передній частині, а не відкручувати його цілком із ствольної коробки, як є в деяких виробників (Фото 4). Як на мене гарно зроблене кріплення ручки затвора. Щоб зняти потрібно її повернути на 90 градусів і лиш потім можна витягувати(для цього є на затворі позначки on, off). Цікаве рішення з третьою направляючою затвора(Фото 5 та Фото 6), а направляюча в ствольній коробці ще й служить для точного досилання личини затвора в ствол (Фото 7). Цікаве рішення з 6 бойовими упорами, але чи ефективне? Витягнувши личинку затвора і змоделювавши її закриття в стволі помітив, що 3 нижніх бойових упори не повністю перекривають упори в ствольній муфті (Фото 8). Не дуже приємний факт, але час покаже своє. Далі перемірявши ствол зовні був неприємно вражений:mad:, що при всіх розрахунках товщина стінок основної частини ствола складає 1,175мм(Фото 10 - Фото 17), а не більше 2 мм, про що запевняв в своєму інтервю Ерол Курт (https://forum.guns.ru/forummessage/402/2097289.html) і навіть не дотягує до товщини 1,3мм. Як на мене розрекламований продукт який не вартий тих грошей, що за нього просять. Якщо результати відстрілу різними патронами мене не задовільнять плюс явище з моєю прицільною планкою, то однозначно буду продавати. Зараз запасаюсь патронами та мішенями і як тільки зроблю відстріл результати виложу в цій темі.
Десь так!!!;)
 

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Всем привет!
Появилось видео стрельбы на 50 и 100 метров пулей из ружья Импала Плюс с пулевым стволом от Азербайджанского коллеги-охотника...
 

Merzhuk

Новачок
Це в мене ось так вийшло з получока, 25 метрів, куля Тахо ПП 12, 33,5 грамма, довжина ствола 76 см
IMG_20190314_170015_BURST003.jpg
. З Тоз -34 і близько так не стріляв.
 

Varjag229

Слідопит
Уявляю, як розкидає цієї кулі з Імпали на 50 м., на яких зазвичай перевіряють бій кулями.
П.С. Не зрозумів на рахунок ТОЗ-34. Ви його зараз похвалили, чи навпаки?
 
Це в мене ось так вийшло з получока, 25 метрів, куля Тахо ПП 12, 33,5 грамма, довжина ствола 76 см Переглянути вкладення 461487 . З Тоз -34 і близько так не стріляв.
Лучше не позорьтесь. На фото - просто позорный результат.
Разлет сантиметров 12 по центрам отверстий и судя по размерам ящика.
На 25 метров это не просто плохо - отвратительно как для ствола, так и для стрелка!
Из ТОЗ 34 вы не попадали по одной простой причине - не умении стрелять, что и подтверждает ваше фото.
Нечего на зеркало пенять, коли ... ствол кривой )))
 

Fonex

Снайпер
Це в мене ось так вийшло з получока, 25 метрів, куля Тахо ПП 12, 33,5 грамма, довжина ствола 76 см
Сменные дульные сужения соосны с каналом ствола?Думаю, Вам нужно, для начала, вкрутить цилиндр и попробовать пострелять пулями,ну если ТАХО, то Ураган, Карат, Торнадо и на дистанцию, подальше, чем 25 метров, хотя бы 35-40м. Вот, попробуйте, и потом покажите фото с результатом!ИМХО
 

Fedos

Мисливець
А кто то из владельцев Импалы в пластике использует "гребень"?для чего он вообще надо?
 

Pavel hanter

Новачок
Вскидавлся я импалой с в пьасттке с гребнем,мне не ложится!!!до и не понравилось.
 

Fedos

Мисливець
Есть в теме владельцы успевшие отстрелять около 2тыс.патриков?
 

Arsenfresh

Мисливець
Це в мене ось так вийшло з получока, 25 метрів, куля Тахо ПП 12, 33,5 грамма, довжина ствола 76 см Переглянути вкладення 461487 . З Тоз -34 і близько так не стріляв.
Вибачте шо не по темі але: кулю на 25м. ніхто не пристрілює, а на 50м. На рахунок ТОЗ 34, я особисто власник ТОЗ 34, а пристрілював в житті 4 рушниці 3 з них штучні, і ні з однієї кулі криво не йшли, у всіх стволи зведені як книжка пише!!!
 

Сергей UA

Новачок
Добрый день, форумчане! Есть ли свежая информация и отзывы от владельцев Импалы?
 

стрєлок

Новачок
Добрый день, форумчане! Есть ли свежая информация и отзывы от владельцев Импалы?
Доброго дня
В кінці або середині сезону інформації буде набагато більше
З'явиться якийсь настріл
І Я як власник Імпали відпишусь
 
Зверху