Blaser F16 кто что скажет

shpak

Мисливець
Добрий день! На днях став власником ф16 71ст! Сказати,що задоволений-нічого не сказати). Дуже добре збалансоване,нехочеться і зрук випускати. Товариш,який купив місяць назад беретту 686-став жаліти про свою покупку,після того як взяв до рук ф16.
 

shpak

Мисливець
На просторах інтернету знаходив інфу, що трапляються на Ф 16 отсєчки. У Вас таких казусів не було, який настріл?
Я також про осечки читав,але це одиничні випадки.десь там в Росіі,можливо проблема в капсулях!Зараз в них проблема з боєприпасами через санкціі,розпродують ізлишки,які завезли до 14р.Неможе така зброя давати осечки!)
 

Андрю F

Мисливець
Коли хотів придбати F16 перелопатив весь інет, інфи мало, єдине що знайшов негативного, це що відпадає цівка від замка (металевої основи), причина, посажена на клей. В руках тримав, баланс ідеальний, ружниця як гарна дівка, так і хочеться її;))
 

shpak

Мисливець
Обновлю тему...На днях,заради цікавості,стріляв кулевими патронами-результат приємно вразив.Відстань 35м,ціль величиною в 5 копійок
 

Вкладення

  • Like
Reactions: crp

shpak

Мисливець
відстань 35м, звуження 0.12, патрон 1).Ремінгтон (куля Фостера). Результат-ідеально прямо в 5 копійок,а Ротвель Бреннеке трошки в сторону. 2) З звуженням 0.25 показав також добрий результат,тільки вже Ротвель Бреннеке пішла на 1,5 см. від цілі в 5 коп.,а Фостера трошки в сторону. Висновок:- Якщо в д.зв.,0.12 поставити Рем..Фостера,а в 0.25 Ротвель Бреннеке,то можна з мого Блайзера стріляти кабану в «око»)! Хтось робив «сострел» свого Блайзера і який результат кулевими патронами?
 
  • Like
Reactions: crp

shpak

Мисливець
Будьте впевнені,я знаю як і наскільки пристрілювати і не тільки гладкоствольну...Я на 35м, повнюстю закрив мушкою мішень в 5коп,а на 50м я її просто не побачив би ...)))
 

Dimastiy

Мисливець
Мені подобається в них, рівномірність осипу, практично на всіх звуженнях.
 
  • Like
Reactions: crp

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Зачем пулю запускать с такого замечательного ружья за 4 килобакса? Жалко денег на карабинчик?
 
Зверху