100 - летие УООР (ВУСОР)

kef

Зброяр
Усі чекають "шару ". Як в старі часи сесеру. Їдьте в угіддя. Спілкується між собою. Проводьте спільні заходи по зарибленні водойм. Випуску пернатої дичини в угіддя . Заготівля кормів для тварин на зиму. Ганяйте браків. Разом МИ сила . А по одинці щось схоже на купку "ностальгаторів" з минулого.
- Усі платять внески. Кожен в праві знати куди вони йдуть. І якщо ви думаєте.що це буде дуже велика сума....то поцікавтеся скільки коштує один піврічний чи річний фазан. Чи качка . Про інше і мови немає.
Одному спокою немає від сучасної України бо йому бракнуло металобрухту на значок а інші як піонери від того кличу під горн ,стали дружньо в ряд за юбілейними значками. ;) :D
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Что-то я не могу составить "пазлы" по истории нашей организации: когда было создано именно УООР (укр. УТМР)с какого года? В том названии, в котором мы его знаем и сейчас?
 

kef

Зброяр
Ми збирались в районному УТМР на рахунок річниці створення товариства. Буде день святковий напевно в серпні. У визначеному місці де дозволено стрільби по тарілках. Патрони . тарілки за рахунок "УТМР". В планах показова робота мисливських собак по пернатій дичині. І ще усяке різне. Так що хто має бажання той і "святкує" . А не чекає подачки з "верху".
 
Зверху