привіт усім - я ось не мисливець початківець.

трудяга2

Мисливець
привіт усім - я не початківець і рушниця в мене є і не одна і карабін в наявності але одна біда останнім часом не вистачає часу ні собачку погуляти ні на полювання сходити. прохання до всіх небайдужих -.скиньтесь по пару хвилин і буде мені щастя
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Я людина не дуже зайнята,тай здоров'я не дає нормально погуляти,так що вільного часу валом. Бери собі з тиждень!))))) Але то не на п'янку чи гулянку а тільки на вихід із собачкою))))))
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
У меня трошки другая проблема :) И время в выходные есть, возраст и силушка позволяет, и пес-молодец на самом пике опыта и сил ( проФФесор 6,5 лет), и птицы-зверья полно вокруг... Только вот охота 4-тый год не открывается :D Живем в резервации. Может кто-что и уворует у судьбы, но удовольствие совсем не то и с друзьями тут радостью не поделишься :) Так что поделюсь несколькими минутами своего времени.
Ночью не спал бы, но время чтобы утолить свою лютую страсть все равно нашел бы :D
 

трудяга2

Мисливець
ОО-Ось і зявляються вільні хвилини - сьгодня у пошуках Миколайчиків об,їхав магазини. завтра зранку це все під подушку жінці та донечкі і поки вони ще будуть додивлятись солодкі сни -я в поле собачок погулять.так що дякую за потрачений час та за позитивні хвилини які втілились у ваших повідомленнях.Всіх зі святом СВЯТОГО МИКОЛАЯ і гарних вам подарунків під подушку!
 
Зверху