набір МООИР

Статус
Закрита.

viterec78

Мисливець
Доброго дня, б\у набір мисливського приладдя "(НОП) Московского общества охотников и рыболовов (МООиР)", виробничий комбінат (ВК), за номером Г5278 у хорошому стані, люфти, вищерблення відсутні. Трансформер. В руків'ї почергово кріпляться гвинтовим затискачем ніж та сокирка. Руків'я набране із пластин. Марка сталі мені не відома, щось схоже на хірургічну сталь, пристосування дуже гострі, заточена ріжуча кромка тримається довго.
Ніж:
- загальна довжина - 24 см.;
- довжина клинка - 12 см;
-ширина клинка - 3,8 см.
Сокирка:
- загальна довжина - 31 см.;
- довжина клинка - 6 см;
-ширина (висота) клинка - 10 см.
Загальна вага пристосування з піхвами 600 грам.
Довжина піхв 27 см., кріпляться на пояс.

Ціна 3000 грн.
 

Вкладення

Останнє редагування:

viterec78

Мисливець
вибачаюсь, однак це не хірургічна сталь, а вуглецева з покриттям. Піхви шкіряні. т. 096 331 98 59 Юрій.
 

Володимир0504

Слідопит
вибачаюсь, однак це не хірургічна сталь, а вуглецева з покриттям. Піхви шкіряні. т. 096 331 98 59 Юрій.
Думаю це 95х18 або 40х13 сталь. Аби була вуглецева з "покриттям". То ріжуча кромка "почорнілаб". Хоча хвосовик ножа і "почорнів" трохи. Або не дуже якісні фото і ви недавно точили ніж і сокиру в дзеркало.
 

viterec78

Мисливець
нічого не точив з 2006 року (моменту його появи у мене), тоді ж інструмент і був заточений (лише ріжучі кромки). У марках сталі я не сильно розуміюсь, а тому не буду сперечатись. Володимиру 0504 дякую за інформацію. Про те що це вуглецева сталь прочитав на одному з російських спеціалізованих форумів.
 

viterec78

Мисливець
2900 грн., телефонуйте або пишіть в особисте, обіцяю хороший торг.
 

viterec78

Мисливець
2500 грн. за якісний, практичний інструмент у хорошому стані, торг присутній.
 

viterec78

Мисливець
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Нож-раритет.24946/ - скопіюйте дане посилання та вставте в пошуковик Google, на форумі дана тема вже обговорювались неодноразово, це один із прикладів. Вирішувати Вам. У мене він не зареєстрований. Дарував мені його працівник правоохоронного органу. Скажу більше, під час проведення у 2017 році за участю криміналіста СБУ у моєму помешканні обшуку та виявленні у сейфі даного пристосування, у останнього до нього питань не виникало. Робити висновок НДКЦ та платити за це "дурні" гроші - не збираюсь. У будь-якому разі презумпцію невинуватості у нас ніхто не відміняв. З повагою.
 
Статус
Закрита.
Зверху