мц2112

Статус
Закрита.

Zimson

Слідопит
Добрий вечір всім форумчанам.Хочу задати питання всім власника рушниць мц2112.Розкажіть будьласка хто як заряджае патрони до цих рушниць(цікавить самокат),в кого які е "рецепти",як ці рушниці поводять себе при стрільбі самокатом.І взагали розкажіть хто що знае про всі тонкощі та несподіванки при експлуатаціі цього примхливого девайсу.Зарання вдячний всім хто відгукнеться.
 

dia_fox

Новачок
Свого часу цей девайс був справді хорошим, хоча на даний момент вона являється морально-застаріла, тепер пішли в хід інерційні рушниці, де автоматика працює набагато краще! Хоча багато мисливців ними користується і нині і досить успішно, зара ціняться зборки ЦКИБ, знащо кращі за ТОЗівські зборки, рушниця любить хороші патрони, тобто якісні відомих брендів, або надійні самокрути, такі патрони як Кречет і їм подібні перетравлює погано! Якщо за цим стволом доглядати, зрештою як і за усіма іншими, то він буде радувати власника! Рущниць поганих не буває, є тільки власники, які не вміють з ними поводитися і виписують що це фуфло, імхо. Дробові патрони рушниця варить всі без нарікань чудово, кулі в основному Полєва!
 

СССР

Новачок
Зачем Вы пишете то,о чем нет даже представления?ЦКИБ никогда это ружье не производил.Он его разработал,а производил ТОЗ.ЦКИБ если и косался этой модели,то не более нескольких сувенирных экземпляров!
И на мой взгляд это ружье весьма неплохое,по крайней мере по бою ему и сейчас равных мало,а взяв его в руки понимаешь что в это ружье вложен труд многих людей и это не бездушный современный стеклопластик,а с патронами проблем не будет если на них обращать внимание,а не совать в магазин все что лезет.
 

dia_fox

Новачок
Шановний СССР раджу ознайомитися - " Первоначально в 1956-1964 гг. в штучном исполнении модель МЦ21 изготовлялась ЦКИБ СОО. "

http://hunt4u.ru/mc21-12.htm - чомусь силка не працює!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Шановні форумчани,перед тим як створювати нову тему ознайомтесь з переліком тем взагалі, які розглядались в даному розділі і ви на свій подив знайдете розпочату тему про МЦ-21-12 і відзиви про неї власників і ще більше здивуєтесь від то що про неї розповідають власники і практики!!Раджу ознайомитись і не плодити тем двійників!! http://forum.uoor.com.ua/messages.php?theme=534
 
Статус
Закрита.
Зверху