иж-12 глазами владельца

Серг-Кл

Слідопит
Пробиває капсуль,як вирішити цю проблему.
Некоторые укорачивают бойки, кто то делает их более "тупыми", кто то меняет капсуль. Ружье изначально то жевело колоть должно)), а там уж латунь!!)) Все индивидуально, лучше посоветоваться по месту с мастером чтоб человек видел происходящее.
 

Вова!!!

Снайпер
Подскажите пожалуйста , посадочные места приклада к колодке одинаковые ИЖ 12 И 27-го ?
 

kef

Зброяр
Є така думка .Придбати на літо Іжа 12 в 12к. Можна сказать повернення в минуле.Так як багато років мав в користуванні іжи 27 -мі та 12--ті...Тільки щось не трапляються в гарному стані.або як і є то ціна як /бв /іномарки. Хоть і всі хають дану модель .Тільки ціна на них і попит не пропадає.
 

kef

Зброяр
У мене був ІЖ 12 в 12к. 1964 року випуску.І пізніших років.З якими і зараз успішно полюють мисливці.Якщо вірити інформації з теми про дану рушницю, то в перших випусків наче була ширша колодка посадки муфти стволу.А в пізніших років випуску така як в 27 іжу. Чи так це чи ні замірів не проводив.
Як вже писав у інших темах,повертаюсь до тих моделей рушниць з якими успішно полював в минулих роках.На нову фірмову чи бв іномарку коштів не вистачить . Тому вибір знову став ,на стару перевірену роками зброю.
 

Серг-Кл

Слідопит
))) ИЖ-12 самое толковое ружье, не считая Т34. Вот как из 12 могло получиться 27е?
 

мунька

Мисливець
В свое время в СССР было желанным ружьем.
Но сколько я Иж-12 не знал, у всех были трещины шейки ложа
і ше в одностволках це теж часто трапляється,здається час від часу треба підтягувати вінт прикладу....
 

Stanislav Fursa

Снайпер
Мав змогу полювати з ИЖ-12, 12-кал. (71-го року випуску) і не один рік.
Рушничка дійсно гарна і варта уваги. Гарно зроблена, стволи спаяні якісно і гарно, хромування теж гарне, нічого не посипалась, дерево горіх, підгонка непогана, шату немає в руках не грубе, лежить приємно. З усіх ИЖів які я тримав в руках, стріляв і полював, реально ИЖ-12 зручніший, прикладистий, навіть 27-й не так лежить (груба в руках). Дичина билась гарно, бували і красиві "дальні" постріли.
Стріляв кулями на 30-40-50м, кладе точно, особливо гарно і точно пішла "Майера", "ППШ" і "ТОРНАДО".
Мінусів не бачив, проста, робоча і добротна рушничка!
 

old hunter

Снайпер
У меня на ИЖ 12 зимой в мороз, когда солнце нагревало вороненый ствол "плыло " изображение над прицельной планкой. Теплый воздух от ствола идет вверх, при прицеливании немного мешало.
Думаю это из за не вентилируемой планки.
 

kef

Зброяр
Так і є, але при інтенсивній стрільбі .Зимою навіть літом такого не помічав. Може ,що мало стріляв.До десятка патронів за день.
 

Иж-27м

Мисливець
Добрый день. Если можна отсканируйте у кого есть свой паспорт на Иж-12 16к(экспорт). И скиньте скан копию. Буду благодарен. Также хотел уточнить номер ружья КС0279 это 1972г. или ошибаюсь...
 
Зверху