Якут

Статус
Закрита.

kyznezovskij

Мисливець
Продам нового якута ручной ковки кузнеца Вакулко (мастер сборки Роман Белоцерковец). Сталь Х12МФ твердость 60 HRC, рукоять стабилизированый кап клена длина - 125 мм, лезвие длина - 133 мм, ширина - 23 мм, толщина - 3,5 мм. Ножны, подвес, темляк - все кожа высокого качества. Цена 1900 грн. Причина продажи связана с финансами. Тел: 067-2866704.
 

Вкладення

Не путайте грішне з праведним.Я у вас уточнив вартість та реквізити для МОЖЛИВО оплати.Потім озвучив своє бачення-максимум 1500 гривень за іграшку.З чого ви вирішили ,що прошу у вас резерв?Бо ми з вами по телефону поспілкувались та ви мені 100 гривень на пляшку ХОРТИЦІ знижку зробите?Дякую ,я не прошу від вас горілки !А тепер і грошей вам не запропоную.Вдачі вам kyznezovskij !P.S.Завжди і всюди виступаю під своїм ім‘ям,завжди і всюди готовий відповісти від свого справжнього імені і не розумію дуже часто людей під псевдо,пане . К.В. Г.
 

kyznezovskij

Мисливець
І чого так сердитись? О 17.15 Ви попросили реквізити на суму 1800 грн, а о 19.33 прислали смс що більше 1500 грн не готові. На мою думку тут не сходяться фінанси. От і все.
 

}{!m!k

Новачок

Денис Мейнкунов

Мисливець
А что делать, надо закрыть финансовые проблемы. Хоть и по 100 ..., а ножи не продаются. Я по- правде уже в минусах ...
Хорошо вас понимаю.. Попробуйте на Фейсбуке выложить.Я там свой продал по приемлемой цене.
 
Статус
Закрита.
Зверху