Якут

Статус
Закрита.

rfyjt13

Слідопит
Поковка Леоніда Ясинецького, вуглицева ,хитро кована сталюка, тв.60-61 , слюсарка моя, посадженої на чопики в на стяжку. Береста,кап акації. Піхви шкіра рослинного дубління покраска пропитка, тиснення.Клинок:137/24.5/3.7 Рукоять 130 . Різ прекрасний.Чернігівська обл.0962305002 Юрій. Прошу 2100грн. Ніж в руці сидить, як влитий, не ковзає, миється дуже добре.
 

Вкладення

rfyjt13

Слідопит
Сталь вуглицева, Ясинецький Леонід ,склад не каже. Правда ,якщо дуже потрібно, можна зробити аналіз. Але діло тут не в складі сталі,а в методі ковки, я можу здогадуватися, але не скажу.На фейсбуці ,в майстрах ножеробів України ,знайдіть Леоніда, може Вам розповість. Ця сталюка тестувалася ,вже не раз, тільки позитивні результати.
 

погранец

Мисливець
Добрый вечер.Интересные вы мужики,настоящие украинцы.
Продаете вещь и не дешевую,а вот ответить на вопросы- знаю но не скажу,догадывпюсь и т.д.типа он вообще не говорит.У вас же не про жену распрашивают.Не понимаю.
 

rfyjt13

Слідопит
Я, Вам відповів! Вуглицева ,експерементальна сталь! Методи ковки , майстер має право не розповідати! То ,що я ,здогадуюсь, не значить ,що я знаю!!! Сталь назвав, твердість також. Якщо хочете хім. складову, купляйте і робіть. Я продаю ножі ,які сам роблю, спочатку тестую, потім продаю.
 

rfyjt13

Слідопит
Ще, на рахунок " недешевой вещи". Я продаю авторский ніж, з клеймом коваля і моїм. Другого такого не буде. А вивести правильну лінзу комою " , " з хвостиком, під вірним кутом,щоб був різ, не так просто. Десь так.
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху