Щука весною

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
В якому місяці весни краще ловится зубата?
Меляки и заводи с тихой водой и хорошо прогретой, стоит иногда просто у дна гне начинает расти молодая трава ей это за маскировку, на руслах где большое течение много мусора по весне и вода сильно заилена, возможно подойдут озера или старицы но делайте уклон на меляк и прогретую воду, щас туда не только щука будет тянутся!
 

Frost

Мисливець
Питання було - в якому місяці....(березень. квітень..........)
 

Mykola STARyy

Снайпер
В цьому році неясно. Глухозим'я як такого не було. Лід практично зійшов, нічого не клює. Ікра не визріла, вода прогрівається. Нічого не ясно.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Вчора був на риболовлі. Температура +7, хмарно, накрапав дощ, вітер. Ловили після 15:00 на ставку. Я особисто потягнув 18 штук, щука вагою приблизно 600-700 гр., хоча була і менша. До 18:00 ловилася на салатову їстівну гуму, джиг-головка 4 гр., ввечері - на білий віброхвіст, джиг-головка на 4 гр. Блешні, воблери і інші модифікації твістерів майже не працювали. Проводка донна, дуже повільна, ступінчаста. Отримав масу задоволення. Товариші зловили приблизно стільки ж. Фото ввечері
 

Вкладення

INTER

ветеран форуму
надійна команда
А я все ніяк не вирвусь
Встигли на останню риболовлю. Ввечері прийшов господар ставу і відкрив шлюз, через 30 хв. кльов зник, але вже темно було, то зібрались і поїхали додому.
 

fenixx

Мисливець
По чужих та по чужих - видше б вже свій докопати,та треба чекати літа все водою залило:eek: екскаватором не заїхати. Буду пускати коропа та щуку-багато щуки;);)
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Свій - це супер!!!Захотів - половив, а не канючиш, щоб пустили половити.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
У мене вже путівки влітку на Дністер на ляща є:)!
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Їздив в Наддністрянське, Мурованокуриловецького району
 
Зверху