Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Увеличилось число украинцев,допускающих некоторые компромиссы ради мира...
Об этом свидетельствуют результаты исследования общественного мнения населения, проведенного Фондом «Демократические инициативы» совместно с Киевским международным институтом социологии при финансовой поддержке ЕС.

photo_2019-12-06_15-30-23.jpg
photo_2019-12-06_15-30-23-2.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Украинцы ответили, на каких условиях хотят возвращения ОРДЛО...
Жители Украины ответили о мире на Донбассе и возвращении оккупированных территорий. 62 % украинцев хотят возращения оккупированных территорий на Донбассе в Украину на прежних условиях. Об этом говорят итоги соц-опроса который провел фонд "Демократические инициативы" имени Илька Кучерива совместно с Киевским международным институтом социологии в период с 4 по 19 ноября. Большинство респондентов поддерживают вывод вооруженных формирований РФ с оккупированных территорий Донбасса, проведение там местных выборов по украинскому законодательству, обмен пленными с Кремлем в формате «всех на всех», а также передачу Украина-российской границы под контроль нашей страны. За отсоединение оккупированных территорий Донбасса проголосовали только 4 % опрошенных. Примерно 22 % выразили мнение, что они должны перейти под контроль Украины, но получить от ее власти больше самостоятельности.
opros1-640x383.png

29 % респондентов считают, что урегулировать конфликт на Донбассе можно при помощи ужесточения санкций против России и использования международных правовых механизмов. 21 % опрошенных видят выход из ситуации в укреплении военной и экономической мощи государства. Отмечается, что в восточных областях 53 % участников опроса выразили мнение, мир на Донбассе может быть достигнут после переговоров с местными представителями: 24 % — путем признания так называемых «ЛНР» и «ДНР» легитимными, 29 % — после переговоров с Кремлем и согласия на автономию Донбасса и переход Крымского полуострова России.
opros2-640x418.jpg

59 % опрошенных поддерживают идею введения миротворческих сил на оккупированные территории.
opros3-640x384.jpg

В соц-опросе приняли участие 2041 респондент со всех областей, кроме ОРДЛО и Крыма. Максимальная погрешность выборки — 2,3 %.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Порошенко - Зеленскому: Не становитесь на колени перед Путиным. Он один виновен в войне.

Президенту Владимиру Зеленскому нельзя становиться на колени перед Путиным в попытке прекратить войну в Украине, поскольку именно он виновен в этой войне. Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом сказал пятый президент Украины Петр Порошенко, выступая со сцены на Майдане, где проходит вече "Червоні лінії для Зе" в преддверии Нормандского саммита.
"Все помнят его (Зеленского. - Ред.) стремление стать на колени перед Путиным. Этого нельзя делать. И об этом говорит многомиллионный украинский народ: "Не делайте этого"", - сказал Порошенко. Он напомнил, что долгое время его пытались обвинить в зарабатывании на войне и что именно это являлось ее причиной, а не агрессия Кремля: "И мы точно должны продолжать доказывать миру, что ответственность лежит на Кремле и персонально на Путине и мы не позволим это заговорить".
При этом Порошенко подчеркнул, что Зеленскому понадобилось 8 месяцев, чтобы "протрезветь и понять, что центр войны в России".
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
"Оператор ГТС України" і румунський оператор TRANSGAZ підписали міжоператорських технічну угоду, відповідно до якого Україна зможе імпортувати газ по Трансбалканському газопроводу вже з 1 січня 2020 року.
Про це повідомляє пресслужба ОГТСУ.
Повідомляється, що переговори за посередництва Єврокомісії тривали понад три роки, до них також були залучені оператори Болгарії, Греції та Молдови.
Угода означає, що у всіх постачальників з'явилася можливість вільно транспортувати газ по новому маршруту поставки - з Південної Європи і Туреччини - через Болгарію і Румунію - в Україну і далі в Молдову.
Тобто з 1 січня в міждержавній точці "Ісакча1-Орловка1" буде доступною потужність по маршруту Україна-Румунія в розмірі 17,8 млн куб. м на добу, а також в зворотному напрямку – 15,8 млн куб.м на добу.
"Це рішення є історичним та надзвичайно важливим, адже дозволяє створити додатковий маршрут для імпорту газу в Україну, в першу чергу, для забезпечення газом споживачів Молдови та прикордонних споживачів України в Одеській області. Це дасть можливість безперебійно пройти зиму, навіть за умови ймовірного припинення транзиту газу з РФ", – прокоментував Сергій Макогон, генеральний директор новоствореного "Оператора ГТС України".
У ОГТСУ зазначають, що підписана раніше угода між операторами ГТС України та Румунії не дозволяла транспортувати природний газ у реверсному напрямку, а також не забезпечувала європейські правила взаємодії, оскільки така можливість була заблокована чинним транзитним контрактом між НАК "Нафтогаз України" та ПАТ "Газпром".
Після закінчення цього контракту з 01 січня 2020 року така умова буде нівельована і оператор ГТС України зможе співпрацювати з оператором ГТС Румунії за європейськими правилами.
650x408.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Украина получила спасательную технику из Китая...
Cреди переданной техники – пожарные автоподъемники, автолестницы, автокраны, гусеничные бульдозеры и автогрейдеры. Правительство Китая передало Государственной службе по чрезвычайным ситуациям 52 аварийно-спасательные машины. Об этом сообщил министр внутренних дел Арсен Аваков в четверг, 26 декабря.
"В рамках уже второго совместного китайско-украинского проекта правительство КНР передал ГСЧС 52 единицы специальной аварийно-спасательной техники, что значительно повысит эффективность работы наших спасателей. Спасибо друзьям и партнерам за системную поддержку!", – сказал Аваков...
По данным пресс-службы МВД, среди переданной техники – пожарные автоподъемники, автолестницы, автомобильные краны, гусеничные бульдозеры и автогрейдеры. Стоимость всей партии составляет 95 млн юаней – более 315 млн гривен.
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Виталий Роджаев

Объясню ситуацию с выдачей беркута в Россию. Тут в Кремле несколько зайцев убивают. Ну первое — ясно, что следствие будет закончено по массовым расстрелам на Майдане. И это Кремль устраивает больше всего. Дело в том, что в составе беркута были спецназовцы из РФ с хорошими снайперками. Там по некоторым видео февраля их можно обнаружить.
Ниточки, ведущие в Кремль после этой выдачи полностью оборвутся и расследовать убийства не получится. Уже никак. Нет обвиняемых — нет дела.
По логике вещей теперь наша прокурватура в случае необходимости сможет доказать что «Небесная сотня» убилась «как-то сама». Второе — это развязывание рук нашему беркуту, который под Аваковым, а также сотрудникам Портнова. Теперь официально можно убивать патриотов Украины и за это ничего не будет — есть прецедент.
Именно на этой волне сейчас Портнов строчит в Телеграм призывы оканчательно решить вопрос с «Революцією Гідності» — хотят за пару месяцев кого-то пересадить, кого-то перестрелять. И потом с новыми силами в «таежный союз» со своими понятиями, решалами и федеральным губернаторством.
Но тут еще не все так просто.
Когда военных и волонтеров, когда патриотов прижмут к стенке, они просто автоматически начнут сопротивляться. И начнется что-то посерьезнее протестов, что были.
На это сейчас сильно рассчитывает Кремль. По его сценарию, теперь с помощью беркута и аваковской нацгвардии можно будет замесить более кровавый расстрел на этот раз «небесной тысячи».
Все эти аваковы, бакановы и зеленские в этом сценарии будут использоваться как полезные идиоты. Но они, защищая себя, будут давить протестантов танками, расстреливать из пулеметов.
Итог в общем-то один — реальная гражданская война, которой в Украине продолжает добиваться Кремль.
Есть ли сейчас другой вариант?
Теоретически да — мощные протесты проукраинских сил с Майданами по всей стране. Одновременная охота на кремлевских прокси, с тем, что бы Портнов свалил с друзьями опять в Ростов уже навсегда. А основным требованием протестов должна быть перезагрузка Рады. И теперь уже — заход в Раду проукраинских, а не кремлевских сил на волне патриотизма.
Вероятность сценария невелика — 10%. К сожалению 90% — кровавое противостояние с потерей новых территорий Украины. И к этому больше всего нужно будет готовиться.
 
  • Like
Reactions: kef

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
«Почуваюся м'ясом!»

Постійно себе стримую, щоб не образити своїми думками когось з друзів, знайомих або читачів сторінки. І взагалі намагаюся писати тільки позитивні статті, виставляти тільки приємні світлини, організовувати тільки веселі події. Наш світ і так наповнений несправедливістю, брехнею і жорстокістю. Люди вже соромляться слова «Любов» і ховають очі.
Але зараз я все ж таки напишу те що відчуваю, те як бачу і від чого розривається серце. Можливо ніхто не зрозуміє, а можливо навпаки. Та як би там не було це моя сторінка, це вже невеличка частина мого життя.

⬛ Цей пост не для обговорення. ⬛

Сьогодні пів дня показують по телебаченню як привезли загиблих в авіакатастрофі наших громадян. Так, згоден, будь яка смерть українця це трагедія для держави. Але не треба перетворювати це в «Шоу»! Я розумію, що треба показати світу як уряд поважає і захищає своїх громадян. Але чому тільки цих загиблих? Невже смерть такого ж громадянина України, тільки у військовій формі, немає значення? Невже смерть військового, який стримує raшистськogo агресора і надає можливість всім громадянам України жити в спокої, не гідна пошани?! Невже родина загиблого солдата не удостоїлися хоча б маленької уваги і згадування в ефірі за нього?! Та нехай весь світ чує❗ Нехай весь світ бачить, що ми ПАМ'ЯТАЄМО своїх героїв❗ Нехай весь світ відчує і побачить нашу біль утрати❗ Нехай весь світ заздрить нашій єдності❗❗❗

Бачу в новинах цей красивий літак, який привіз загиблих у авіакатастрофі, цей дорогущий кортеж катафалків під кожного загиблого, і плачу. Плачу не від того, що шкода цих людей, а від цього Шику! Ви знаєте, БЛ@ДЬ, як привозять 2️⃣0️⃣0️⃣-х з війни❓❗Літаком?✈ - Ні! Гелікоптером? - Ні! Спеціальним військовим катафалком обладнаним холодильною камерою? - Ні! В більшості випадків їх привозять волонтери, які переобладнали свої мікроавтобуси під авторефрижиратор з великим написом "Вантаж 2️⃣0️⃣0️⃣". А в окремих випадках військові скидаються грошима , щоб когось найняти❗❗❗ Ви ВІДЧУВАЄТЕ різницю?!
Почуваюся м'ясом. Свинею або куркою немає різниці.
Скільки вас там на війні загинуло? 1️⃣? 2️⃣? 1️⃣0️⃣0️⃣? Ого! 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣?! Нічого ж собі! Майже 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣?! Навіть в голові не вкладається!.. А скільки поранених? БІЛЬШЕ 1️⃣2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣❓❗ Тоді це вже статистика. От і все. Життя Захисника перетворилося у звичайну математичну цифру на папері або ще гірше в пікселі на комп'ютері.

P. S. Мабуть дійсно «Какая разница» за що чи як загинули. Головне красиво поховати.



Sergiy Goltva 40ka.info
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Брате,ти не єдиний у своїх подумках та висловлюваннях!Цілком та повністю підтримую тобою написане!Розумію та підтримую,тому що сам це все бачив та робив...
З повагою...
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зеленський й надалі продовжує демонструвати невиконання своїх обіцянок і погіршення показників в країні за його президентства.
У грудні 2019 року в Україні було офіційно зареєстровано 338,2 тис. безробітних, що на 49,3 тис. більше (на 17%), ніж у листопаді 2019 року (288,9 тисячі). Про це Держстат повідомляє на офіційному сайті.
Кількість вакансій у грудні скоротилася до 59 тис. (на 27%, в листопаді кількість вакансій становила 80,9 тис.), а навантаження зареєстрованих безробітних на одну вакансію становило 6 осіб (у листопаді - 4 людини).
Раніше виконавчий директор "Економічного дискусійного клубу" Олег Пендзин зазначав, що найвищий рівень безробіття в Україні серед європейських країн є результатом політики, що проводиться зеленим урядом і зеленою Верховною Радою.
"Коли ми з вами говоримо про збільшення безробіття, воно також пов'язано з ситуацією, яка є в промисловості України, на даний момент за січень-листопад минулого року обсяг виробництва української промисловості скоротився на 7%, вперше з 2015 року. В даній ситуації ми маємо розуміти, що люди, які вивільняються з активної трудової діяльності, поповнюють лави безробітних, попри все це є прекрасний спосіб зробити людей трудовими мігрантами", - пояснив Пендзин.
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Голова фракції "Слуга народу" заявив, що Україні слід тимчасово відмовитися від політики так званої "гармонізації національного законодавства" із законодавством Європейського Союзу.

Пряма мова Арахамії: "Багато сусідніх країн тиснуть на нас, схиляючи до так званої "гармонізації законодавства". Однак, я вважаю, що для України це неправильно. Якщо слабша економіка об’єднується із сильнішою, то завжди залишатиметься слабшою, граючи за однаковими правилами.
Якщо ми гармонізуємося, то можемо стати найслабшою економікою у ЄС, чимось на кшталт Словенії. Будучи величезною державою, ми матимемо дуже малий вплив, оскільки правила гри вже існують. Ці слова можуть бути не популярними у Європарламенті чи деінде, але ми мусимо зайняти якесь унікальне місце, поки не станемо сильнішими, й вже тоді можемо синхронізуватися".
Деталі: Арахамія впевнений, що в Україну приїжджатимуть інвестори "заради використання наших відмінностей".
Р.S.
Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про те, що він є твердим прихильником євроінтеграції, а його слова про несвоєчасність гармонізації українського законодавства до законів ЄС не так витлумачили.
Джерело: Укрінформ із посиланням на виступ нардепа в Українському домі у Давосі.
Изображения:

 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что для завершения конфликта с Российской Федерацией нужен диалог с Владимиром Путиным.

«У нас появился диалог между мной и президентом Российской Федерации. А как по-другому? По-другому мы ничего не закончим и никого не вернем», — заявил Зеленский в интервью израильскому «9 каналу».
На вопрос о Минских соглашениях — можно ли их воспринимать, как план действий на будущее, Зеленский ответил, что в них есть настоящее.
«И в этом настоящем — Украина с теми проблемами, которые у нас возникли. С той войной на Донбассе, которую не мы начали и не мы принесли на нашу землю», — сказал президент Украины.
В то же время, на вопрос, к кому у Украины претензии из-за буксующего мирного процесса Зеленский ответил, что «претензии к той стороне — к стороне боевиков, которых поддерживает Россия».
По словам Зеленского, он ощущает, что решение конфликта нужно не только Украине. «Я чувствую, что это большая беда, которая навсегда оставит шрам между Украиной и Россией».
Украинский лидер подчеркнул, что не видит решение конфликта без восстановления территориальной целостности — возращения отдельных районов Донбасса и аннексированного Крыма.
«Это прецедент серьезный для всего мира, что так можно. И это самое страшное. Если это закончится так в Украине, что мы не вернем наши территории, тоя уверен, что это непоследняя история», — резюмировал Зеленский.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Геннадій Друзенко

САКРАЛЬНА ЖЕРТВА або ЦІНА МИРУ
Путін не збирається більше воювати проти України. Навіщо, якщо Президент України із себе пнеться, аби встановити мир? Мир за будь-яку ціну. І цю ціну ми вже платимо. Фактично відбулась амністія усіх, на чиїх руках кров жертв Майдану. Єфремов, керівник фракції Партії регіонів під час правління Януковича, на свободі. Беркутівці з чорної роти, які розстрілювали Небесну сотню, в Росії. Лукаш, в діях якої "постмайданна влада" за 5 років не знайшла нічого протизаконного, зухвало глорифікує вбивць у погонах. Портнов, який фактично відновив статус сірого кардинала української правоохоронної системи, закликає "негайно переходити до арештів" учасників Майдану. Подейкують, що наразі він використовує автівки ДСО з номерами прикриття і бійців цього державного підрозділу для власної охорони. Справу проти Охендовського закрито "у зв’язку з невстановленням достатніх доказів для доведення винуватості особи та вичерпанням можливостей їх отримати". Цей список можна продовжувати, але і так зрозуміло: наразі у турборежимі відбувається реабілітація тих, хто прагнув перетворити Україну на периферію "русского мира" ще у 2013-14 роках.
Але цього для миру замало. Аби робити з Путінською Росією business as usual, потрібна не лише реабілітація п’ятої колони в Україні – за будь-яку ціну потрібна дискредитація тих, партії небайдужих, яким важить, на честь кого названа вулиця, на якій вони живуть, і біля якого пам’ятника чекати на кохану людину. Хто готовий вбивати і вмирати за жовто-блакитний прапор, так щедро политий українською кров’ю під час визвольних змагань і 100 років тому, і тепер. У кого виступають сльози на очах, коли лунає гімн України. І хто не може отак просто "пробачити і забути" усі кривди, які Путін заподіяв Україні.
Ми, партія небайдужих, для яких війна за незалежність України, на відміну від Вакарчука, стала "нашою війною", для яких російська агресія радикально змінила життя, коло друзів і гієрархію цінностей, - ми наче кістка в горлі миру за будь-яку ціну, якого так прагне український Президент. Бо поки ми є і доки український народ довіряє нам не менше за миролюбного президента, миру на умовах Путіна не буде. А інший мир в Україні в принципі неможливий, бо саме існування незалежної України підважує весь імперський наратив, який став "національною ідеєю" в путінській Росії.
Аби встановити мир з імперською Росією потрібна "сакральна жертва". І цією сакральною жертвою мають стати герої війни за незалежність України. Дискредитація та маргіналізація ветерансько-волонтерської спільноти і є та ціна, яку Путін вимагає за мир. Точніше навіть не так, репресії проти ветеранів, очорнення їх в очах широкого загалу – це плата за реабілітацію в очах Путіна.
і схоже, Аваков услід за Коломойським узяв курс на реабілітацію в очах Кремля. Міністр внутрішніх справ хеджує ризики. Йому є що втрачати. Бо якщо Трамп переобереться цього року президентом США, вірогідність "другої Ялти" стане великою як ніколи. Помпео вже роздратовано кричить: "Do you think Americans care about Ukraine?" ("Ви думаєте, американцям не байдужа Україна?"). Що ж, Україні не звикати до ренегатів: Кочубей, Пушкар, Іван Ніс, Яків Барабаш, отаман Григор’єв…
Але нам амністії не буде. Ми ті, хто – дякувати Петру Олексійовичу – чотири роки воювали за незалежність України без оголошення війни, воєнного стану чи бодай рішення президента і головнокомандувача про застосування ЗСУ, як це передбачає Конституція України, будемо тією розмінною монетою, якою з Путіним розрахуються за "просто припинити стріляти". Конституція України в цьому питанні дуже конкретна й однозначна: Президент України "у разі збройної агресії проти України приймає рішення про використання Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань" ("пункт 19 частини першої статті 106). Верховна Рада за поданням Президента має схвалити це рішення Верховголовкома (пункт 9 частини першої статті 85 Конституції). Рішення про застосування Збройних Сил з’явилось на світ тільки 24 лютого 2018 року із набранням чинності Законом України "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях". Воєнний стан не запроваджений досі. Тому перекваліфікація героїв війни за незалежність у воєнних злочинців, а добровольців – в учасників "незаконних збройних формувань" - лише справа політичної волі, юридичних аргументів не забракне…
Справа Шеремета – лише пробна куля. Авакова, на якого в слідчому комітеті РФ відкрито кримінальну справу, вже допустили до перемовин на найвищому рівні у Парижі. Якщо Кузьменко, Антоненко та Дугарь посадять, він стане гарантом приборкання патріотів, які "захопившись ультранаціоналістичними ідеями", заважають миру з агресором, і ключовою фігурою у перемовинах з Кремлем.
Втім у нас ще є шанс, який ми згаяли у добу Порошенка. Нарешті створити "партію небайдужих". Нарешті об’єднатися перед загрозою знищення. Нарешті приборкати свої отаманські амбіції та інфантильне цурання політики. Як відомо, якщо ми не цікавимось нею, це аж ніяк не гарантує, що вона не зацікавиться нами. Вже зацікавилась. І саме тому наші посестера і побратим за ґратами, ще одна – під домашнім арештом.
Поки ще не пізно. Але якщо ми не схаменемось, саме нами розрахуються за гнилий мир із Кремлем...
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зміни до Конституції, які були ухвалені рік тому за ініціативи п'ятого президента Петра Порошенка і закріпили курс України на вступ до ЄС та НАТО, стали запобіжником від розвороту нашої держави у бік Росії.

"Рік тому за ініціативою Президента Порошенка ВР попереднього скликання закріпила в Конституції курс на ЄС і НАТО. Тоді ми вислуховували від опонентів, що це передвиборчий піар, що загрози зміни курсу немає. Порошенко був правий, коли застерігав про можливий розворот в бік РФ після виборів. І ми зробили для цього конституційні запобіжники. Хоч загроза повернення під протекторат Кремля сьогодні – реальна. "Європейська Солідарність" буде цьому протистояти", – наголошує Ірина Геращенко.
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ну що любі друзі,ось і дочекалися...:(

Арахамия назвал возможный компромисс с Путиным по Донбассу и Крыму.
Глава парламентской фракции “Слуга народа” Давид Арахамия согласился бы на то, чтобы подавать воду в аннексированный Крым в обмен на то, чтобы Россия полностью вернула оккупированную часть Донбасса. Об этом он сказал в эфире телеканала “Прямой”, отвечая на вопрос, как бы он отреагировал на предложение Путина пойти на соответствующие уступки.
“Я буду считать это достаточным компромиссом. Я бы на такое пошел. Потому что в Крыму так или иначе водой будут пользоваться граждане Украины… Если это будет обмен на то, что они отходят со всеми своими вооруженными формированиями в Ростов, а мы устанавливаем полный контроль над нашей границей и за это надо подать воду в Крым, я бы на такое точно пошел”, – сказал Арахамия.

А ось така реакція кримських татар...

Тарас Березовец
Крым, уже вечером Давид Арахамия тут как тут с инициативой открыть русским кран на полуостров. Напоминаю, это ещё цветочки. Дальше нас ждут выборы в ЛДНР, национальный референдум по изменениям в Конституцию, возобновление железнодорожного сообщения в Крым и на Донбасс, выплаты компенсаций за разрушенное жилье на востоке, двойное гражданство, обмен послами с РФ и участие официциальных лиц в т.н. параде Победы к 75-ти летию окончания Второй мировой. Все это уже в планах. Вопрос, удастся ли всё это реализовать и согласится ли с этим украинское гражданское общество, волонтеры и ветераны.
 
Останнє редагування:

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зеленский распорядился о паспортизации жителей ОРДЛО.
Украина системно займется вопросом обеспечения жителей оккупированной части Донбасса и Крыма украинскими документами, в том числе паспортами. Такую задачу сегодня поставил президент Украины Владимир Зеленский. На совещании, в котором участвовали представители Министерства образования и науки, Министерства по делам ветеранов, МВД и Госмиграционной службы, глава государства акцентировал внимание на необходимости создания специальной госпрограммы. Ее цель – в условиях продолжающейся войны обеспечивать детей свидетельствами о рождении, молодых людей паспортами и содействовать им при поступлении в вузы на свободной территории. Помимо этого, на совещании прозвучали предложения, касающиеся возможности организации дистанционного обеспечения.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Федина заявила о появлении режима Зеленского.
Нардеп от Европейской солидарности София Федина отреагировала на подготовку ГБР проекта представления на снятие с нее депутатской неприкосновенности. У себя в Фейсбук она отметила, что расценивает это как старт “режима Зеленского”.
Она с сарказмом отметила, что в стране нынче давление на силовые органы, изнасилования, преследование военных и зачистка дел Майдана – это законно, а участие в анимайданах, заказ проституток в Раде, кнопкодавство и зарплаты в конвертах – похвально.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Президент Володимир Зеленський вважає, що в Україні зараз не на часі підвищення пенсій.

Про це Зеленський заявив у ролику “Один робочий день Президента України”, який оприлюднив Офіс Президента.
“Ми всі хочемо підвищення шахтарям, учителям, медикам… ми повинні їм збільшувати зарплату. Але є бюджет. Ми ж не можемо просто друкувати гроші. Звідки збільшення пенсій? Але ми повинні зрозуміти: ми серйозно збільшуємо пенсії або ми вкладаємо ці гроші в інфраструктуру, модернізацію країни. А вкладаючи в економіку, в інфраструктуру країни, у нас є можливість, щоб вона, може, не в рази зростала, але вона почне рости”, – сказав Зеленський.

Изображения:
 
Статус
Закрита.
Зверху