Шафа для зберігання зброї з встановленою оптикою (сейф оружейный), 4-5 одиниць зброї 1456х505х370.

Vor4yn

Новачок
Збройова шафа для зберігання 4 (5) одиниць зброї. Зовнішній габарит 1456х505х370, виготовлений зі сталі товшиною 1,5мм, внутрішні полиці та перегородка мають товщину 0,8мм. Ціна 5200 грн. включає в себе доставку по Україні (за виключенням тимчасово окупованих територій). Існує программа цін для магазинів (дамо заробити :) ). Внутрішні габарити та конструкція упору дозволяють зберігати "великі" гвинтівки з встановленою оптикою та дульними пристроями без їхнього демонтажу (висота сейфу легко дозволяє ставити гвинтівку, ствол 26"+ дульний пристрій, максимальна довжина зброї 1434 мм., дивитись вкладені зображення). Упор для стволів оснащений дерев"яною накладкою яка запобігає пошкодженню стволів. Шафа укомплектована спеціальною додатковою підложкою який нахиляє зброю для запобігання її завалювання вбік. Шафа має два відділи для зберігання набоїв які зачиняються на замки. Габарити відділів спеціально розраховані для максимально зручного розміщення великої кількості набоїв. Додаткові полиці мають достатньо розміру для розміщення різних аксесуарів та обладнання. Висота відділів підлаштована під 500мл. балончики з "хімією" для зброї. А також, можна змінювати розташування або кількість полиць (навіть повністю демонтувати). Замок сувального типу з рігелями. Кріплення для шомполів дозволяють зберігати не роз"ємні шомполи не заважаючи нічому. Полиці-органайзери на дверях можуть переставлятись за бажанням власника. Є можливість пофарбувати у чорний та світлосірий кольори.

Особливості шафи:

-товщина корпусу 1,5мм (чесних без урахування фарби)
-двері підсилені подвійними відгибами по периметру
-двері втоплені у копус та мають відгиб та рігелі для максимального ускладнення проникнення всередину
-габарит шафи дозволяє зберігати зброю з встановленною оптикою та дульними пристроями (дивитись фото), максимальна довжина зброї 1434 мм.
-глибина розрахована для зберігання гвинтівок з прицільними пристрояси (приціли не торкаються задньої стінки) зброя стоїть на упорі
-два окремих відділа для зберігання набоїв які зачиняються
-можливість пересування або демонтажу полиць у корпусі
-можливість пересування або демонтажу полиць на дверях
-спеціальний підложок для нахилу зброї що запобігає її завалюванню вбік
-спеціальні місця для шомполів великих розмірів
-упор для стволів з м"якої деревини що запобігає пошкодженню стволів
-наявність отворів на задній стінці та підлозі для кріплення шафи до стіни або підлоги помешкання (за бажанням власника)
-наявність монтажних отворів додаткового упора для "коротких карабінів" (накшталт Штайр АУГ)
-виготовлено в Україні


Шафа - мрія власника зброї.
Зроблено стрільцями для стрільців.
тел. 093 744 74 94 Євген. (Viber)
Шафа13.jpg
1.jpg
G-Kabinet_v.2 SB.JPG
 
Останнє редагування модератором:

Vor4yn

Новачок
Маленька галерея від власників. Подяка усім хто надав фото.
Шафа12.jpg Шафа14.jpg 20200225_110355.jpg IMG_20190506_115437 (1).jpg 20200225_110329.jpg IMG_20190427_155204.jpg
 

Grey75

Новачок
Доброго дня! Ви вірно номер вказали? тел. 093 744 74 94 Євген. (Viber)
 
Останнє редагування модератором:
Бачу на фото, є дверцята з гербом і без. То по бажанню замовника робите відтиск? Є інші варіанти?
 

Vor4yn

Новачок
Бачу на фото, є дверцята з гербом і без. То по бажанню замовника робите відтиск? Є інші варіанти?
Доброго дня. З четвертої серійної партії виготовляється лише із гербом. Ми український виробник. Інших варіантів не планується.

З повагою, Євген
 

Vor4yn

Новачок
Доброго дня. У зв"язку із великою кількістю питань стосовно внутрішнього простору викладую оновлені креслення.
G-Kabinet_v.2 SB.JPG

З повагою, Євген
 
Останнє редагування:

Stahanoff

Новачок
Уважаемые коллеги! Пишу отзыв про данный сейф. Начну с того, что очень удобен : каждый может настроить полочки под себя, много разных плюшек, которых нет в подобных сейфах на просторах интернет. Собственно цена ( с учетом доставки, что не мало важно) намного ниже конкурентных изделий. Человек заказ принимает быстро, и через несколько дней - сейф у меня. Есть даже опция выбора цвета ( светло-серый или черный). В общем всё быстро, четко и качественно! Однозначно рекомендую!:D
 

Vor4yn

Новачок
Дякую за відгук!
Ще хочу відповісти на питання стосовно розмірів оптики яка може бути встановлена на мисливському карабіні.
Підтримується навіть досить велика оптика така як, наприклад, досить громіздкий ARCHER TSA-5R/640/75
 

marchy

Новачок
Приобрел изделие, остался очень доволен сейфом и сервисом. Становится 5шт единиц, длина ствола от 40см на карабине 7,62*39 до benelli 12к 30". Оптика любая не мешает, можно развесить и патронташи и ножи. Человек любит свое дело, это заметно в процессе заказа, доставки и собственно по качеству работы. За эти деньги не нашел альтернативы для себя. Рекомендую!
 

schwarz

Мисливець
Доброго вечора, шановне панство. Сьогодні отримав збройову шафу (сейф). Чудовий і якісний виріб. Продавець приємний у спілкуванні і люблячий свою справу чоловік. Організація роботи в плані отримання замовлення і відправлення на вищому рівні. Все досить оперативно. Рекомендую до співпраці. Сама шафа, як я вже сказав, якісно і продумано виконана. Кожен може під свої потреби розмістити полички і зброю з приналежностями. Продавцю щира подяка за співпрацю і успіхів у роботі.
 

Вкладення

Vor4yn

Новачок
Дуже вдячний усім клієнтам які все ж таки знайшли час щоб написати відгук у темі!
Сподіваюсь користування моїм виробом принесе вам лише задоволення ;) Робота над удосконаленням шафи ще продовжується.
Окрема подяка власникам які пропонують нові ідеї які будуть реалізовані у наступній серії шаф.
 

Vor4yn

Новачок
Шановне товариство, змушений оголосити дещо печальну новину. У Зв"язку з неодноразовим підвищенням ціни на метал ціна шафи зросла і складає 5500 грн. Будьте уважні при замовленні.
Усі інші умови залишаються незмінними. Відправка НП за наш рахунок із страхуванням залишається.
 

Max Mir

Новачок
Нещодавно придбав і собі такого красеня (світло-сірого). Дуже зручний, функціональний, дійсно зроблено з металу і зроблено в Україні. Повністю збігається з описом та фото. З легкістю перелаштовується під індивідуальні потреби та кріпиться до підлоги та стіни. Забрав, навіть, швидше ніж розраховував. Дякую!
 
Нещодавно придбав і собі такого красеня (світло-сірого). Дуже зручний, функціональний, дійсно зроблено з металу і зроблено в Україні. Повністю збігається з описом та фото. З легкістю перелаштовується під індивідуальні потреби та кріпиться до підлоги та стіни. Забрав, навіть, швидше ніж розраховував. Дякую!
для этого и зарегистрировался :D :D :D
 

Vor4yn

Новачок
Шановне товариство. З останньої партії залишилось чотири шафи. Вони чекають на фарбування у колір який обере їхній майбутній власник. Наступна серія вже у виробництві.
Додаю фото з останньої відправки двох сірих шаф. На них краще видно особливості конструкції та деякі деталі.
IMG_20201215_161943.jpg
IMG_20201215_161917.jpg
IMG_20201215_161929.jpg
IMG_20201215_162605.jpg
IMG-9b28d1c162be179292356eb4ac62fc62-V.jpg
IMG_20201215_163040.jpg
 
Зверху