Черговий збір грошей

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
В районні РВ УМВСи приїздять обласні дозвільники і проводять відстріл патронів з гладкоствольної зброї всіх мисливців району. З кожного ствола потрібно вистрілити по 2 патрони (це така х... вже була) і заплатити за кожну рушницю по 74 грн.
Я бачу, що скоро всі міністерства почнуть викидати такі коні. Вчора міністерство освіти розпочало свій "вояж" по карманам батьків 5-х та 10-х класів. Але в них за 4 тести треба платити 28 грн., а в наших блюстителів смаки в ризи більші. Коли ви вже голодні нажеретеся?
Цікаво, скільки ми ще бабла здамо на халяву за півтори року до виборів?
 

Гусар

Слідопит
Это точно. Ну что отстреливают нарезное понятно, а гладкоствольное с какого хрена. А догадываюсь. Им надо иметь базу гильз с отметками удара бойка по капсюлю (как отпечатки пальцев), что-бы по гильзах искать хозяина ружья, потому как дробь ничего не показывает. Ну все равно козлы.
 

Sever

Новачок
Мужики, отстрел гладких стволов- очередной "развод" разрешителей на местах. Это напрямую противоречит Приказу МВД Украины № 390.
Советую, если будут предлагать "добровольно" отстрелять ваше гладкоствольное охотничье ружье, сразу же звоните в разрешительную МВД начальник - Медведь Валентин Александрович(очень порядочный человек) рабочий телефон 044-2561148, думаю он этих "отстрельщиков" быстро поставит на место.
 

ulven

Мисливець
То Sever
Мається на увазі Розділ 2 підпункт 2.2.13 згаданого Вами наказу?
"2.2.13. Перевірці за колекціями куль та гільз не підлягає:
- навчальна нарізна вогнепальна зброя всіх видів, якщо її не
пристосовано для стрільби;
- мисливська гладкоствольна зброя (крім указаної в
підпункті 2.2.10 цієї Інструкції);
- зброя із значно кородованими слідоутворюючими деталями,
непридатна для отримання експериментальних куль та гільз;
- пневматична зброя."
Тобто, якщо не підлягає перевірці, значить і відстріл для колекції не проводиться? Спасибі за підказку, де шукати інформацію для "озброєння" проти даного ПОБОРУ!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Тема знову політична =( Але раз так от скажіть будь ласка ви далі хочете вступити в Таможенний Союз??? Невже не набридли ці здирання і обдирання! В нас по Львові "український вибір" порозвішував агітаційні плакати їх як бачу аж трусить від злості!

наприклад - (союз європою це одностатеві шлюби.) Ну без мата не можна це описати! Це дибілізм вчепились до одної теми як дауни! А чого вони не напишуть про Соціальний рівень життя, про збільшення ринку торгівлі, про малий бізнес в європі, Вчепились до тих пі... і ше за Грецію кричать як ненормальні!
Україна вже показала за час своєї незалежності що ми самі порядку не можемо навести в себе в державі! Москалі як показала практика в нас також не навели порядку і ненаведуть! То чому не Європа???




Гусар;156642 сказав(ла):
Им надо иметь базу гильз с отметками удара бойка по капсюлю
Дане рішення дуже просте натфільом по бойку дав рази затерити і все вж маєте другий удар бо капсюлі!
 

Sever

Новачок
Приказ МВД Украины № 390 от 10.09.2009г.
"Об утверждении инструкции по организации функционирования криминалистичных учетов експертной службы МВД Украины."
ПУНКТ:
2.5. Порядок експериментального відстрілу зброї, зареєстрованої на об'єктах дозвільної системи, та зброї, яка перебуває у власності громадян
2.5.1. Експериментальний відстріл нарізної мисливської, спортивної, газової зброї та зброї "несмертельної дії" проводиться в ДНДЕКЦ, НДЕКЦ.
2.5.2. Експериментальному відстрілу підлягає нарізна мисливська, спортивна та нагородна вогнепальна, газова зброя та зброя "несмертельної дії", яка:
перебуває в особистому користуванні громадян та на об'єктах дозвільної системи (у процесі реєстрації та перереєстрації);
виготовляється на підприємствах України, ввозиться із-за кордону та призначена для реалізації на території України (перед її реалізацією);
підлягала переробленню або ремонту із заміною (зміною) слідоутворюючих деталей.
Гладкоствольна мисливська зброя відстрілюється у разі добровільної згоди власників.
 
Зверху