Хроника борьбы с российской аннексией и оккупацией

HOWA

Слідопит
Хлопці! Оскільки війна ху.....ом не об'явлена, ніякі закони про військовополонених не діють! Не повинні діяти! Нема війни! Є спеціяльна операція. По міжнародним законам люди зі зброєю, громадяни інших країн, більшість з яких не мають документів, на території іншої країни є злочинцями терористами. Крапка.
 

HOWA

Слідопит
Про наших жінок. Женщины в кружевных трусиках рожают воинов в доспехах. Рабыни в панталонах рожают рабов в подштанниках или кальсонах.
Валькирии не ходят в ватных трусняках. У них или кружева, или ничего, кроме оружия.
И ваши дети получат Вальгаллу и Галактику. А их — «самое вкусное в мире советское мороженое. Если вы хотите, чтобы ваши дети были оскаленными зигфридами, у вашей женщины должны быть кружевные трусики, а не жуткое изделие фабрики имени Ахунбабаева... (с) Look Gorky. Слава Україні!
 
Останнє редагування:

Корнилов

Снайпер
Телефон забув дати :)
Добре, розповім, що знаю))) Вчора у бухті були сильні вибухи, потім туди понаїхали орки і почалася стрілянина! У людей, шок))) Сьогодні на пляжах, Сонячний і Победа, людей майже нема)))А що воно було, людям не кажуть.
 

Черниговский

Слідопит
Я був у цих списках,та багато моїх знайомих.... Гарний був дядько, взимку останній раз його бачив,на полюванні,зупиняв для перевірки документів.... Вічна Пам'ять Герою! Котрий врятував на той час, дуже багато мисливців, які попали в дуже сильну окупацію...
 
Зверху