Хроника борьбы с российской аннексией и оккупацией

kef

Зброяр
Дякую усім форумчанам з числа тих хто послідовно з дня відкритого нападу в Україну /лютий 2014 / росією - не зсучився та по мірі можливостей пітримував національну боротьбу з агресором / про тих хто батрачив від маскви да крайнєва сєвєра ..../окрема тема. І таких нажаль серед форумчан теж є багато. Навіть з числа відомих усім /... / =рашистами навіть тут на форумі ! Усіх покидьків хто вів антиукраїнську пропоганду буде встановлено . Нажаль є загинувші герої форумчани у боротьбі з рашизмом ,які мріяли про кращу долю країни та своїх рідніх і нас усіх. Маю таку думку що незабаром тут в окремій темі буде надано перелік усіх запроданців з форуму які співпрацювали з росіянами. Та на часі внести поправки до правил форуму щодо мови та реклами товарів з приставкою /СЕРЕСЕР/. Так як форум має теж дотримуватися закону про /декомунізацію/. І особи з числа форумчан які за час перебування на форумі у своїх дописах проводили приховану пропоганду рос.міра - мають бути відправлені у вічний 'бан' з передачею усіх даних в силові служби для установчих даних, обліку та прийняття рішення щодо їхньої підривної діяльності на користь росіян.
 
Останнє редагування:

Leshi

Слідопит
А их до .........аж рыгать хочется увидел лично
Оно вчера погоны носило и жизни нас учило вместо того чтобы забрать семью и уехать получило паспорт рашки и думало что так и будет
...........не будет не буде
Украина будет и дети наши будут расти
И мы надеемся живы будем
После этой войны
 

Leshi

Слідопит
Сегодня смотри
У них не хватило мужество уйти в леса и партизаны
Зато лезать подошвы русне хватило.
 

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Це відео підбірка від тактичної групи "Адам"...
Зведена тактична група "Адам", зібрали свої найкращі ліквідації дронами за минулі тижні!

 

kef

Зброяр
Останнє редагування:

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Березень 2023 року. Фортеця Бахмут...
Дуже яскраве відео 93-ї ОМБр Холодний Яр з дрону спостереження, де показана робота одного з панцирників бригади по утилізації вагнерівського непотреба у міській забудівлі.

 

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Сергій Флеш
Дуже Важливо!
Наблюдение с фронтов. У Ланцета нет защиты модуля навигации, как у Орлана. По этому, русские перед запуском Ланцента, отключают свой РЭБ на частотах GPS, чтобы не мешать работе Ланцета.
Это отключение, может быть важным сигналом опасности для нас. Маленький анализатор спектра это тоже заметит. На 1575 МГц стояла сутками помеха русских и вдруг исчезла. И дроны не видели GPS и вдруг увидели. Значит ждём Ланцет...
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
З Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!
Наші Військово-Морські Сили – це потужна команда самовідданих та відважних чоловіків і жінок. Наші військові моряки, морські піхотинці, берегова оборона, морські авіатори – це патріотизм і відданість обов’язку, мужність і стійкість, прагнення зберегти й наростити міць національного флоту. День Військово-Морських Сил – це привід вшанувати та подякувати тим, хто боронить Україну на воді та суші, відвойовує захоплені території та наближає спільну перемогу. Україна – морська держава. Ми відродимо та примножимо її морську славу, побачимо розквіт нашого флоту, а українські кораблі вітатимуть в усіх портах світу!
Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала.

 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Один з підрозділів ССО, разом с Силами Оборони України, знищили 9 одиниць ворожої техніки.
Один з підрозділів ССО України, разом з побратимами з Сил оборони, знищили 9 одиниць ворожої техніки на Бахмутському напрямку. Цього разу список ворожих втрат поповнили:
2 од. 2С5 «Гіацинт»,
2 од. 2С7 «Піон»,
Р - 325У,
станція РЕБ «Леєр»,
2 одиниці комплексу П-18 «Малахіт»,
1 комплекс «Каста - 2Е2».

Протягом тижня, оператори ССО вели полювання за важливою технікою окупанта. Визначивши координати розташування техніки та розрахунків противника, було нанесено ураження засобами артилерії. Продовжуємо нищити окупантів скрізь, де б вони не були. Працюємо далі!
 
Зверху