Увага Maksymshuk!!!

Статус
Закрита.

pmv1971pmv

Мисливець
Maksymshuk написав мені листа.

Добрий день! Надайте мені реквізити для оплати.
Адреса доставки: Рівненська область, місто Радивилів, Нова Пошта, склад 1. Сокоренко Богдан. 0966546206.


Гроші Вам відправив. У зв'язку з тимчасових перебуванням у м. Кременець, прошу шомпол вислати у м. Кременець, Тернопільської області, Нова Пошта, склад1 на те саме прізвище і номер телефону, що вказано у першому повідомленні.

Гроші не надходять. Позвонив за телефоном указаним для відправки, підняв трубку Сокоренко Богдан але він ніякого відношення до полювання не має!

Будьте пильні при повідомленнях від Maksymshuk.

 

pmv1971pmv

Мисливець
Шановний pmv1971pmv!!! Кошти Вам відправив, як написав у повідомленні! На підтвердження викладаю фото чеку! Чому не приходять, будь ласка взнайте у Вашому банку?! Не треба робити з мухи слона!!! Чекаю офіційних вибачень і мій товар! Людина яка мала забрати товар була не попереджена сьогодні, а буде попереджена завтра, тому що я на роботі і не маю змоги з нею зв’язатися сьогодні!

Ось скан квитанції який він надав . Думаю несправжній. Шановні форумчани хто працює в ПРИВАТ банку можуть підтвердити. В приват24 інформації про надходження коштів немає і небуло. Будьте пильними!!!
 

Вкладення

Maksymshuk

Новачок
Шановний Адмін!!!! Зверніть будь ласка увагу на pmv1971pmv, так як його інформація не відповідає дійсності. Прошу прийняти відповідні міри!
 

pmv1971pmv

Мисливець
Сокоренко Богдан. 0966546206. місто Радивилів, Нова Пошта, склад 1. Нічого не знає про придбання шомпола. І взагалі він не мисливець.
Я ЙОМУ ТЕЛЕФОНУВАВ. І ВІН ДУЖЕ ЗДИВОВАНИЙ ПРО НАДХОДЖЕННЯ ДО НЬОГО ВАНТАЖУ ЧЕРЕЗ НОВУ ПОШТУ. ВІН НІЧОГО НЕ ЗНАЄ.
Напишіть Ваше Прізвище Імя Побатькові, я зателофоную і спитаю чи знає він Вас.
Напишіть з якого міста ви відправили кошти, щоб я поцікавивсвя в приватбанку, а то на квитанції не видно.
Шановні форумчани які працюють в приватбанку, прошу перевірити достовірність квитанції відсканованої на фото.
 

pmv1971pmv

Мисливець
Шановні форумчани! Дякую за небайдужість. Тількищо від служби безпеки приват банку надійшло на телефон повідомленя. Що з Почаїв, вул. Лосятинська, буд. 38, Відділення банку були відправлені кошти на мою адресу від Максимчук С.В. Максимчук затефонував мені, все розтлумачив, не знаю чому він не зробив це раніше. Максимчук Сергій - культурна і толерантна людина. Прошу вибачення перед ним, якщо чимсь образив. Товар завтра відправлю. Дякую всім небайдужим за увагу до мене.
 
Останнє редагування:

pmv1971pmv

Мисливець
Максимчук Сергій - культурна і толерантна людина. Свої зобовязання виконує.
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Після ознайомлення форумчанами тему видалю!!
 
Статус
Закрита.
Зверху