Тимчасові незручності в роботі форуму.

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Шановні форумчани і відвідувачі форуму!!!Адміністрація форуму повідомляє, що сьогодні 24.03.23 року відбулась непередбачувана атака, зі взломом,на наш форум.До цієї атаки приклали свої брудні руки особи з недружньої нам країни, які вирішили задавити й підірвати наш внутрішній устрій власне бачачи, що форум УТМР, на даний час, являється самим масовим і відвідуваним мисливським органом в Україні.В них нічого не вийшло.Вжитими заходами форум відновив свою роботу і працює у звичному режимі на зло всім ворогам.Нехай ворог лютує від нашої порядності і дисциплінованості!!!Не дамо йому моментів радості.Слава Україні!!Смерть ворогам.Вічна слава Героям!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Сьогодні ми знищили все що було залято на наш форум,та прибрали всіх хто мав до цього відношення. Хлопці будьте пильними,якщо Ви бачите незрозумілі пости з купою посилань,за жодних обставин не відкривайте ці посилання ,цим Ви можете нашкодити і собі і форуму.Ми просимо Вас повідомляти про такі (пости,теми),щоб в нас була можливість швидко відреагувати і прийняти відповідні заходи.
Дуже велика подяка тим хлопцям які сьогодні вчасно поставили нас до відома коли на форумі масово почали з'являтися пости схожі на спам.
Слава нашій Ненькі Україні!!!
 
Зверху