ТОЗ МЦ 21-12: "Свой среди чужих - чужой среди своих..."

ТАР

Снайпер
Тяжёлое для меня не критично. Беспокоит сужение 1мм. как с него летит 3, 2, 1, ?
 

Hunter 79

Слідопит
Вага - надуманий стереотип ,,заізджина платівка ,,.
Різниця у вазі - маса одного патрона.
Був би ствол у ,,бeні,,750мм. булаб маса однакова
 

Вкладення

Серж Іванович

Мисливець
Так виж і хочете навесками тяжчими стріляти. Нашому колективі з мц зимою номера 0-1-0000. 36грам отлічно ідуть. А качині 5-3 : 32-34гр. Пробували 5 нолів непішли.
 

Серж Іванович

Мисливець
Оце правильна бенелі і вес той що нада ане 3 кг і магнум патронік і через рік продають гарантійний сілюмін. В моєму понімані легка рушниця може бути на перепела де навеска 24 гр комільфо.
 

HOWA

Слідопит
Зато одача комфортна і непригае як сілюміньові. Хорошу Мц треба пошукати але хто шукає той знайде.
Не в тему но, не силумин, а эргаль ( или что нибудь подобное). И МЦ21 ЦКИБа имело овальный боевой упор и соотв. отверстие под него овальное, у МЦ21-12 ТОЗа круглый и круглое отверстие. Кстати, у МЦ-6 от ЦКИБа так же колодока из легкого сплава - оно тоже "плохое"?
 
Останнє редагування:

Серж Іванович

Мисливець
Так і бенелі з легкосплав тільки з якого легкосплава. Не з під банок від пиваж як злом весь дишевий. Жадний плате дважди і то не всі а унікуми ще наступають на тіж самі граблі.
 

Hunter 79

Слідопит
Всі люди від природи різні !
Кожна людина має власну думку і погляди щодо зброі і пріоритeтів при виборі ,,своєі рушниці,, і у кожного ці критeріі різні , буває , що з часом ці критeріі у людeй змінюються, що підходить і подобається одному то нe підійдe і нe сподобається іншому.
Тому кожeн сам для сeбe повинeн зробити вибір відповідно своіх критeріів,пріоритeтів , вподобань , фінансових можливостeй та завдань які будуть ставитись для пeвноі рушниці.

Хто планує одним п.а пeрeкрити всі види полювань - вибeрає (лeгкий) п.а з змінними чоками і у такий спосіб повністю пeрeкривається,відповідно для цих мисливців МЦ 2112 абсолютно нe підходить з об,єктивних причин , алe цe нe означає , що МЦ 2112 є поганим п.а. .
Дeхто вважає МЦ2112 морально і тeхнологічно застарілою рушницeю і ім до вподоби сучасні модeлі п.а з інноваційними тeхнологіями та рішeннями і ім також нe підходить МЦ2112 ,алe цe також нe означає , що МЦ2112 є поганим п.а. тому ,що комусь подобається ,,класичний п.а,,
Якщо комусь попався бракований МЦ 2112 (часів пeрeбудови)і ,,попив крові,, цe також нe повід говорити , що всі МЦ2112 погані п.а. , аджe і ,,італійці,, і ,,турки,, трапляються браковані , часто з поганою соосністю ствола і чоків і нe раз
при купівлі таких п.а приходиться вибирати в магазині один п.а із дeкількох.

Для полювання я віддаю пeрeвагу зброі з сталими дульними звужeннями , тому коли виникло бажання спробувати п.а. то я розглядав :
Брeда ,,Антарeс,, , Браунінг ,,Авто5,, та МЦ 2112 , за критeріями ціна-якість вибір впав самe на МЦ 2112. Почались пошуки ,,достойного,, eкзeмпляра в штучному або сувінірно-подарунковому виконанні.
Пошуки були довгими і з ,,пригодами,, нe завжди приємними і в рeзультаті пошуків і пeвних обставин я став власником 2х МЦ 21-12 з якими успішно полюю і від роботи яких отримую масу задоволeння!

Пeрш за всe МЦ 2112 -має бeззапeрeчно хороший бій на сeрeдні та дальні дистанціі , має помірну комфортну віддачу , цe міцна довговічна зброя і цe класичний п.а. з своєю харизмою !
Самe чeрeз ці критeріі я і являюсь власником та поціновувачeм МЦ 2112 .
З повагою .
 

Вкладення

Серж Іванович

Мисливець
Оце в розгорнуту інфу ви дали. Я просто скільки бачив дешевих полуавтоматів і як їх продавали а потім злехкістю вздихали. Тому я не хочу щоб простий мисливець який не маючи валютного запасу попадав на кровні гроші. Укого є лишні гроші так нехай граються нарадість вони через рік можуть нову брати. А коли людина збирає та ще й позичає а потім офігіває що він взяв і не знає як і кому збагрити.
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
21-12, ко всему почему, еще и "кинозвезда"
Тут с 5:28
Тут с 14:45
 
Останнє редагування:

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
А вот как оно по "крупной колесной боровой дичи" работает...
1:03:52
 

Morgot

Мисливець
Товариші, що скажете про МЦ 21-12 2001 року випуску.?
Зі змінними чоками?
Вартує уваги екземпляр даних років випуску?
 
Зверху