Спрей від комарів і комах 3М Ultrathon 170 g

Irenicus

Новачок
Продам спрей от комаров 3М Ultrathon 170 g
Считаю лучшим средством от комаров. Мнение других пользователей почитайте на Розетке:

Заказывал в штатах, оригинал. Пишите, отвечу в личку быстро. Так же могу дать контакт в личке. Могу встретится в центре г. Одесса (понедельник-пятница, с 09:00 до 18:00) или отправлю OLX доставка, Укрпочтой по предоплате.

Ultrathon виготовляється компанією 3М і є «золотим стандартом» серед засобів для захисту від комах. Завдяки запатентованій технології Time Release Technology репелент Ultrathon забезпечує захист від комарів, який триває до 12 годин. Крім того, Ultrathon захищає від кліщів, мух, мошок, бліх і ґедзів. Репелент ефективно працює у 2-3 рази довше, ніж аналогічні засоби, й водночас не змивається дощем, потім і сплесками води. Ultrathon був розроблений 1984 року для потреб американської армії. Зараз, це найпопулярніший засіб у США з категорії лосьйонів і спреїв від летючих комах і кліщів.

Переваги:
Єдиний на ринку репелент, який одночасно стійкий до води та поту, й ефективно діє до 12 годин.
Високий ступінь захисту від кліщів, мошок і комарів в одному засобі завдяки оптимальній концентрації DEET (ДЕТА).
Відлякує комарів, які можуть бути переносниками небезпечних захворювань, як-от гарячка Західного Нілу, гарячка денге, а також кліщів, які можуть переносити хворобу Лайма та кліщовий енцефаліт.

Тести:
Репеленти Ultrathon перевірені й рекомендовані членами північноамериканського клубу Полювання та Риболовлі.
За результатами тестування Департаменту Армії США, яке відбувалося упродовж 10 годин у 3 різних кліматичних зонах із підвищеною вологістю, репеленти Ultrathon™ показали 95% захисту від 4 найпопулярніших видів комах, небезпечних для людини.

Для отримання найкращих результатів рівномірно нанесіть засіб по всій ділянці відкритої шкіри. Не наносити на порізи, рани та подразнену шкіру. Для того, щоб нанести на обличчя, розітріть засіб у долонях, після чого рівномірно нанесіть на відкриті ділянки шкіри обличчя й шиї. Не наносити у великій кількості біля очей і рота. Не використовуйте під одягом. Після використання вимийте руки та прийміть душ. Можна наносити на одяг (крім шкіряного).

Не використовуйте цей продукт не за призначенням. Прочитайте та дотримуйтесь вказівок і запобіжних заходів, зазначених на упаковці. Не розбивати та не давати дітям. Вогненебезпечно. Не розпиляти біля вогню й розпечених предметів. Зберігати далеко від потрапляння прямих сонячних променів і нагрівання понад 50 градусів Цельсія. Не палити під час використання. Не рекомендується для вагітних і жінок, які годують.

Для дітей від 3 років.

Технічні характеристики:
Використання Для нанесення на одяг і тіло
Тип комах Комахи, які ссуть кров
Різновид засобу Спрей
Застосування На відкритому повітрі
Призначення Для дорослих
Принцип дії Захисний
Обсяг/Об'єм 177 мл
Кількість 1
Склад N-діетилтолуамід (25%), ізопропіловий спирт, ізобутан та інші інертні інгредієнти (нешкідливі)
Особливості Для дітей
Термін придатності 36 місяців
Виробник 3M
Країна-виробник товару США

Дата виготовлення: 23 січня 2019 р.

Залишилось 3 шт.

Цена 320 гривень.
 

Вкладення

Останнє редагування модератором:
Зверху